Τι είπε σε εκπομπή

Εδώ και μερικές ώρες κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη, που βιάστηκε και ήρθε στον κόσμο δύο μήνες νωρίτερα.

Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και το πρωί της Κυριακής, η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο για το ευτυχές συμβάν.

«Αγχωθήκαμε λιγάκι γιατί είναι αρκετά νωρίς η αλήθεια είναι. Ευτυχώς που δεν βγήκε στην (τελευταία) παράσταση, εκεί πάνω στη σκηνή», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του Epsilon. Και πρόσθεσε: «Είναι τελείως διαφορετική εμπειρία από την πρώτη, με τη μικρή που γεννήθηκε φυσιολογικά και στην ώρα της και η αλήθεια είναι ότι αγχωθήκαμε αρκετά. Προσπαθούσαμε να το καθυστερήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, αλλά βιαζόταν πολύ ο μικρός. Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι γιατί δείχνουν τα πράγματα ότι πάνε πολύ καλά, αλλά έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας ακόμα. Και από τη στιγμή που διαδόθηκαν τα νέα, μου είπε πάρα πολύς κόσμος-πέρα από τις ευχές- να μην ανησυχούμε».

Όσο για το πού βρισκόταν όταν έσπασαν τα νερά; «Ήμουν στο καφέ που έχουμε και έπινα μια μπίρα, και διασκέδαζα. Δεν πόνεσα καθόλου αλλά σπάσανε τα νερά, και φύγαμε εσπευσμένα. Δεν ήθελα να το πιστέψω, οπότε φύγαμε κατευθείαν για το μαιευτήριο, πήρα κατευθείαν το γιατρό, και ευτυχώς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα».