Είναι μαζί με τον 31χρονο παίκτη της Εθνικής Γαλλίας;

Με τον Αντί Ραμί, νεαρό και πολύ γοητευτικό μελαχρινό ποδοσφαιριστή λέγεται ότι έχει σχέση η πολύ σέξι ηθοποιός, Pamela Anderson. 

Μπορεί εδώ και κάποια χρόνια πολλοί να της χρέωναν σχέση με τον τον ιδρυτή των Wikileaks,Τζούλιαν Ασάνζ, όμως εκείνη έχει απαντήσει λέγοντας: «Είμαστε φίλοι, ναι. Η σχέση μας είναι πολύ φιλική. Αγαπώ τον Τζούλιαν. Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι πολύ γενναίος. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ζεστό από το θάρρος»,

Σχετικά με την προσωπική της ζωή απάντησε παιχνιδιάρικα: «Έχω κάτι ρομαντικό στη ζωή μου. Μπορούν οι άντρες να προσφέρουν τα πάντα; Θα ήθελα να το ξέρω. Έχω έναν για διασκέδαση κι έναν ως εραστή. Είμαι πολύ τυχερή».
Προσπαθώντας να την ψαρέψουν σχετικά την είχαν ρωτήσει αν πηγαίνει στο γήπεδο και εκείνη διπλωματικά είχε απαντήσει ότι πηγαίνει μόνο για να δει ποδόσφαιρο.
Όμως το γεγονός ότι δεν χάνει παιχνίδι της Εθνικής Γαλλίας, στην οποία και παίζει ο Αντί Ραμί, έριξε λάδι στη φωτιά, και οι φήμες που τους θέλουν μαζί είναι πιο έντονες από ποτέ. 

Ερωτεύτηκε η Πάμελα Άντερσον τον κατά πολύ νεότερό της Αντί Ραμί;

Celebrities: