Πάνος Μουζουράκης - Μαρία Σολωμού: Η ιστορία αγάπης τους
Το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι της εγχώριας σόου μπιζ!

Πρωτογνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς S1ngles. Εκείνος έκανε τον τραυματισμένο, αλλοπρόσαλο Τζάμπα και εκείνη την νευρασθενική Ράνια που δεν θέλει να νοικοκυρευτεί, έχει ένα παιδί και δεν θέλει κάποιον τρελό στην ζωή της. Επειδή όμως τα καλύτερα σενάρια γράφονται από την ζωή, δεν θα μπορούσε η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης να μην γινόντουσαν ζευγάρι!

 

 

Γνωρίστηκαν το 2008 αλλά έγιναν ζευγάρι το 2010! Εκείνη δήλωνε για την πρώτη τους συνάντηση: «Όταν τον πρωτογνώρισα έπαθα ένα μικρό σοκ. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια φυσιογνωμία ποτέ μου, ούτε σε καρτούν. Ήταν too much πληροφορία για μένα. Είχα πιει κιόλας, οπότε όλο αυτό ήταν θελκτικό. Ήταν σουρεάλ πάντως"

 

 

Εκείνη στην αρχή δεν τον ήθελε, ο Πάνος όμως την είχε δει και την ήθελε. Αν και ντρεπόταν να κάνει την πρώτη κίνηση, η μοίρα τους τα έφερε αλλιώς! 

Το πρώτο ανεπίσημο ραντεβού τους έγινε σε μια συναυλία. Ο γνωστός performer, για αυτή την συνάντηση είχε πει: «Εγώ κάθε φορά που βρισκόμασταν προσπαθούσα να καταπολεμήσω τη σκέψη "πες κάτι έξυπνο, πες κάτι έξυπνο" που στο τέλος λες "καλημέρα". [...] Ειχαν τελειώσει και τα γυρίσματα. Κάποια στιγμή με το που τελείωσε η συναυλία συναντηθήκαμε τυχαία έξω από τις τουαλέτες και το πιο έξυπνο που βρήκα να πω ήταν "Θες να δεις το σώβρακό μου; Είναι το τυχερό!"» 

 

 

Φέτος έκλεισαν 7 χρόνια που είναι μαζί. Την σχέση τους την περιγράφει η τρέλα, η αγάπη και το γεγονός οτι δεν βαριούνται. Θεωρούνται το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι της εγχώριας σόου μπιζ με εκείνον να της γραφει τραγούδια και εκείνη να συγκινείται και να δηλώνει δημόσια τον έρωτά της!

solomou_mouzou_lifeis

Αν και τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία και τον Πάνο να χωρίζουν, οι δυο τους ακόμα δεν έχουν κάνει καμία δήλωση και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από γνωστούς και φίλους τους!