Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός απέβαλλε
Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Για τη μητρότητα και τη θλιβερή απώλεια ενός μωρού πριν καν γεννηθεί μίλησε η Αγγελική Λάμπρη στο περιοδικό «Λοιπόν»!

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της η οποία δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρωθεί, αλλά και στο πως αντιμετώπισε αυτό το ατυχές περιστατικό.

 

Αγγελική Λάμπρη

 

«Είμαι μια χαλαρή μαμά, αλλά έχω καλό νινί, ευτυχώς μοιάζει στον μπαμπά της, βάζει όρια από μόνη της. Είναι φοβερό να μην της βάζει όρια η μαμά και να τα βάζει από μόνη της. Το πρωί την πηγαίνω εγώ στο σχολείο και την παίρνει το μεσημέρι μια φίλη μας, που με βοηθάει τώρα που δουλεύω και η Ευτυχία της κάνει παρατηρήσεις και της λέει: Η μαμά μου είπε να μην το κάνεις αυτό». Έχει ισχυρή προσωπικότητα», είπε για την κόρη της, Ευτυχία.

Δεύτερο παιδάκι σκέφτεστε να έρθει στη ζωή σας;

«Η μικρή ζητάει πολύ έντονα αδελφάκι εδώ και αρκετό καιρό. Κάποια στιγμή ήρθε κι έφυγε. Από μόνο του, δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τότε μπήκε στο μυαλό μου, τώρα έχει ξαναφύγει. Μετά την Ευτυχία έχασα ένα μωρό, το οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο ότι θα συμβεί, ήρθε και το ήθελα, λατρεύω τα παιδιά. Αγαπώ όλα τα παιδιά, όχι μόνο το δικό μου. Έχω τρέλα με τα παιδιά και το είχα, πριν γίνω μητέρα, με τα ανίψια μου, με άλλα παιδιά».