Αποκαλυπτικός όσο ποτέ αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ένας εκ των καλεσμένων της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία.

Μίλησε για την εκδοτική του εταιρεία, για τα χρήματα που έχασε, αλλά και όλα όσα συνέβησαν στις επιχειρήσεις του.

«Το πρώτο πράγμα που κόβεται από τον τύπο με την κρίση είναι η διαφήμιση. Εκείνο που έκανα εγώ τεράστια μ@@ια και λάθος, είναι ότι όταν πηγαίνει η εταιρεία να κλείσει δεν βάζεις τα λεφτά σου. Βάζεις τα λεφτά της εταιρείας και λίγα από τα δικά σου», ανέφερε και αποκάλυψε το συνολικό ποσό που έχασε. «30 εκατομμύρια μαζί με τα σπίτια. Αυτό το έγκλημα που έκανα για εμένα και τα παιδιά μου δεν πρέπει να το ξανακάνει κανείς… Εγώ ακόμη και τα λεφτά της τηλεόρασης, πήγαν όλα στην εταιρεία».

Παραδέχτηκε πως έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν, αλλά όχι ντροπή, παρά μονο για όσα έχει γράψει κατα καιρούς ο τύπος και τα περιοδικά.

Ο τολμηρός παρουσιαστής δε δίστασε να τον ρωτήσει και για την κατάθλιψη που πέρασε, αλλά ακόμα κι αν είχε τάσεις αυτοκτονίας.

«Όχι αλλά το σκεφτόμουν. Πήγαινα με τη μηχανή με 220 χωρίς κράνος μέχρι το αεροδρόμιο και ξαναγύρναγα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, μόνο αν μου τύχαινε. Γενικά αυτή η σκέψη στον άνθρωπο περνάει. Το πώς δεν το διαπράττεις είναι και θέμα θάρρους. Σκέφτηκα το μικρό μου το γιο και λέω κοίταξε να δεις “Εγώ τέτοιο τραύμα δεν θα αφήσω πίσω”. Εμφανώς εγώ ζω για τα παιδιά μου από ένα σημείο και πέρα. Για αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου και η υστοεροφημία. Μόνο τρεις άνθρωποι θέλω να έχουν καλή άποψη για εμένα όταν την κάνω μία ημέρα. Η κόρη μου, η κόρη μου και ο γιος μου. Όλοι οι άλλοι είναι γραμμένοι», ανέφερε με ειλικρίνεια.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν είχα κανένα ψυχολόγο. Πήγα μόνος και είπα σε μία ψυχίατρο. Της είπα έχω αυτό, αυτό και αυτό άρα έχω… αυτό. Ήξερα τι είχα. Όταν είπα τι είχα μου είπε πάρε αυτά…. Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει όταν είσαι μέσα στη φωτιά. Τα έλεγα εκτός, αλλά κούρασα κόσμο. Είναι βαρετό να τα λες, έχω μετανιώσει. Μου έλεγαν όλοι οι φίλοι “εσύ δεν μασάς”. Αυτό το “εσύ δεν μασάς” το έχω μισήσει».

Δείτε το βίντεο: