Επιστρέφει το μουσικό talent show

Μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και προβάλλει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του, ανακοινώνεται ότι το The Voice επιστρέφει και θα προβληθεί στο πρώτο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Για το λόγο αυτό και οι ιθύνοντες έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν τους υποψηφίους που σήμερα και αύριο, θα πάρουν μέρος στις πρώτες οντισιόν που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Καπουτζίδη να παραμείνει στην παρουσίαση, αλλά το ποια θα είναι τελικά η κριτική επιτροπή - αν δηλαδή θα συνεχίσουν με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη– θα παραμείνει άγνωστο.

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε ότι «προς το παρόν παραμένω στο The Voice, εκτός κι αν κλείσει κάτι άλλο για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος… Είναι ένας χολιγουντιανός ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μου. Είναι πολύ μικρός ρόλος. Πέρασα από οντισιόν γι’ αυτόν», ενώ η Έλενα Παπαρίζου έχει δηλώσει πως θα ξανακαθόταν με χαρά στην καρέκλα του coach.

 

 

Celebrities: