Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό

Για το ότι δε θα συνεργαστεί την φετινή χρονιά με τον Μάρκο Σεφερλή, μετά από πολλά χρόνια συνύπαρξης, αλλά και για τη συμμετοχή του στο Survivor 2 μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ο Στέλιος Κρητικός.

«Ήταν μια απόφαση δική μου. Συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή που σου αλλάζουν τα δεδομένα. Αυτό μου συνέβη και εμένα. Παίρνω ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό μου και μου λέει: «Στέλιο έλα γρήγορα, η μαμά και ο μπαμπάς τράκαραν στο δρόμο και είναι πάρα πολύ σοβαρά. Εγώ ήμουν στο θέατρο. Έκανα πρόβα τζενεράλε και ένιωθα σαν θηρίο στο κλουβί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ξαφνικά ήμουν σε μια στιγμή που αισθάνομαι τον εαυτό μου να θέλω να ζήσω τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν είμαστε τσακωμένοι», εξήγησε.

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor; «Θέλω να συμμετέχω στο Survivor, μπορώ να συμμετέχω, αισθάνομαι ότι μπορώ να συμμετέχω, να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνίδι και πιο πολύ θέλουν τα παιδιά μου. Μου έχουν ήδη φτιάξει βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο», ανέφερε.