Πρόταση - βόμβα για συνεργασία στην εκπομπή της Φαίης
Η παρουσιάστρια του Πρω1νό εξέφρασε on air πρόταση συνεργασίιας

Η σημερινή τηλεοπτική συνάντηση της Φαίης Σκορδά με την Ράνια Θρασκιά επεφύλασε όχι μόνο συγκίνηση, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη! 

Η παρουσιάστρια του Πρω1νό την ξάφνιασε ίσως με τον καλύτερο τρόπο, όταν της έκανε πρόταση συνεργασίας και μάλιστα στον αέρα της εκπομπής!

 

Ράνια Θρασκιά

 

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να πείσει την Ράνια να επανέλθει τηλεοπτικά με την ιδιότητα της ψυχολόγου. Άλλωστε πρόσφατα ολοκλήρωσε και τις σπουδές της στο κλάδο της ψυχολογίας και θα μπορούσε να έχει τη δική της ενότητα στην εκπομπή.

Η Ράνια Θρασκιά, που έλαμπε από χαρά, αποδέχθηκε την πρόταση και αποκάλυψε πως έχει ήδη σκεφτεί ακόμα και το θέμα που θα παροσιάσει.

Σε εβδομαδιαία βάση η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει στις τηεοπτικές οθόνες με τη δική της στήλη, η οποία θα ονομάζεται Κοιτάω Μπροστά –τίτλος που είχε η εκπομπή της Ράνιας στο Alter που προβλήθηκε από το 2006 έως και το 2009, αλλά και το βιβλίο της- και θα παρέχει ψυχολογικές συμβουλές. Μάλιστα ορίστηκε και η μέρα και αυτή θα είναι κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης από την επομένη εβδομάδα.