Ρεμος Ραμαζότι
Τζίρος που άγγιξε τα 2 εκατ. ευρώ από το υπερθέαμα Ρέμου - Ραμαζότι

Το απόλυτο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Nammos, καθώς ο Αντώνης Ρέμος και ο Έρος Ραμαζότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταπλήξουν το πλήθος, που έβαλε βαθια το χέρι στην τσέπη για να τους απολαύσει!

Έγινε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο και δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ η αναμονή στην είσοδο, πριν την έναρξη, ξεπερνούσε ακόμα και τα τριάντα λεπτά και παρά το στρίμωγμα και την ορθοστασία κανείς δεν παραπονέθηκε. Μέχρι το ξημέρωμα περισσότερα από 3.000 άτομα βούλιξαν την Ψαρού σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης.

Η νύχτα έγινε μέρα με τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα που έπεφταν βροχή το ένα μετά το άλλο.

 

 

 

 

 

 

 Μέχρι τις 5.30 το πρωί ο τζίρος είχε αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ το event κράτησε άλλη μία ωρα. 
 

 

Πλούσιοι Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες ήταν κυρίως αυτοί που κατέλαβαν τα τραπέζια των 15.000 ευρώ, ενώ ο μοναδικός Ελληνας που ήταν πάνω στο κύμα ήταν ο γνωστός Σέρος Μύρτας, που δίνει ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη συναυλία κάθε χρόνο.

 

σερος Μύρτας nammos

 

Εκεί ήταν και η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή.

 

Υβόνη Μποσνιακ

 

Η οικογένεια Ζέιν είχε το πλέον κεντρικό τραπέζι και ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε, στην κόρη των Λιβανέζων κροίσων Ταμάρα, τα “Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς” .

 

nammos

 

Το παρών όμως έδωσαν και οι εφοριακοί που είχαν και τραπέζι και οι  οποίοι συγκέντρωσαν φόρους που άγγιξαν το μισό εκατομμύριο ευρώ και διοχετεύτηκαν άμεσα σε ειδικό λογαριασμό.

 

names

 

Ο Ιταλός σταρ βγήκε ξαφνικά στην σκηνή,  τραγουδώντας όμως λίγες από τις γνωστές του επιτυχίες και ένα ντουέτο με τον Ρέμο, ξεσηκώνοντας το πλήθος.

 

 

 

 

Ο χαμός άρχισε με την εισαγωγή από την ορχήστρα του Αντώνη που εμφανίστηκε μέσα σε πανδαιμόνιο, ερμηνεύοντας το “Όλος δικός σου”, ενώ τα βεγγαλικά φώτιζαν τον ουρανό πάνω από την Ψαρού και το γλεντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.