Αυτό και άλλα πολλά στη συνέντευξή του στο περιοδικό People

O Σάκης Τανιμανίσης, που μετά την μεγάλη του επιτυχία ως παρουσιαστής του ριάλιτι του Σκάι, Survivor, έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, μίλησε στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι, για την πανέμορφη αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι δυο τους τηλεοπτικά, τον τρόπο που προβάλλεται η σχέση τους από τα social media και τι σκέφτεται για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης 

«Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ! Η αλήθεια είναι ότι το πάθος μου είναι οι ταξιδιωτικές εκπομπές, και μάλιστα θα κάνω σίγουρα μια τέτοια εκπομπή στα επόμενα χρόνια, μου το υπόσχομαι! Σε μια συζήτηση με τη Χρίστίνα, λοιπόν, μας πέρασε από το μυαλό πως θα είχε ενδιαφέρον να ταξιδεύει ένα ζευγάρι, η Χριστίνα και ο Σάκης, σε όλο τον κόσμο και σκηνοθετικά να βλέπουμε το ταξίδι μέσα από την οπτική γωνία ενός ζευγαριού. Αλλά παραμένει μια απλή σκέψη και δεν υπάρχει κάτι δρομολογημένο. Όμως είναι ωραίο που ο καθένας έχει το δικό του αντικείμενο και δεν τα μπλέκουμε».

Παρ’ όλα αυτά, στα social media ποστάρουν πολλές κοινές στιγμές τους. Έχει σκεφτεί πως κάποιος μπορεί να πει “Α, ο Τανιμανίδης πουλάει τη σχέση του”;. «Όχι. Ο τρόπος με τον οποίο κινούμαι στα social media και τη ζωή μου γενικότερα είναι να κάνω αυτό που έκανα πάντα χωρίς να αλλάζω. Όσοι ασχολούνται με τα social ανεβάζουν και μια φωτογραφία με τη μάνα, το σκύλο ή τη σχέση τους ή ό,τι άλλο θέλουν. Το ίδιο κάνω και εγώ, όπως έκανα και πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση. Μάλιστα, η συχνότητα με την οποία ανεβάζω κοινές φωτογραφίες με τη Χριστίνα είναι πολύ λιγότερες από ένα μέσο ζευγάρι. Το γεγονός πως κάποια σάιτ κάτι θα γράψουν για μας και προβάλλουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν σημαίνει πως θέλω να εκθέσω τη σχέση μου. Αν κάποιος τώρα θεωρεί πως ο Σάκης πρέπει να αλλάξει και να σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με το κορίτσι του και να κρύβει τη σχέση του ή ένας κακεντρεχής τύπος πει “A, αυτός πουλάει τη σχέση του”, αυτό εμένα δεν θα με επηρεάσει. Και θα σου πω και κάτι τελευταίο, που αποτελεί κομμάτι της φιλοσοφίας που κινούμαι: Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποτύχεις είναι να προσπαθήσεις να κάνεις τους πάντες να σε γουστάρουν».

Δείτε επίσης

Καλοκαίρι εκτός Ελλάδας για Τανιμανίδη - Μπόμπα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγακλίτσα με την αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη