Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πότε παντρεύονται;
Ο παρουσιαστής του Survivor αποκάλυψε πότε θα ντυθεί γαμπρός

Τους επόμενους μήνες ο Σάκης Τανιμανίδης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομήνικο για δεύτερη φορά. Θα είναι και η Χριστίνα μαζί του;

«Εγώ το θέλω, εκείνη να δούμε αν θα μπορεί και αν θα της το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις της» εξηγεί στο περιοδικό People.

 

τανιμανιδης μπομπα

 

Κι ενώ της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου, πότε προγραμματίζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Πριν φύγω, ήθελα να δέσω το γάιδαρό μου! Τώρα που τον έχω δέσει, δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε, θα το δω. Με τη Χριστίνα ζούμε μαζί στην Αθήνα και λέμε να παντρευτούμε το το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να έχουμε οριστικοποιήσει ημερομηνίες, μέρος ή κουμπάρους».

 

τανιμανιδης μπομπα

 

Το διάστημα στον ΄Αγιο Δομήνικο ήταν μια καλή δοκιμασία για τη σχέση τους, καθώς όταν είχαν ελεύθερο χρόνο μπορούσαν να ανακαλύψουν καλύτερα ο ένας τον άλλον, να γνωριστούν πιο καλά μεταξύ τους και να δουν αν και κατά πόσο ταιριάζουν.

«Όταν πήγαμε, η Χριστίνα ήταν ουσιαστικά ο μόνος δικός μου άνθρωπος εκεί – όπως και εγώ για εκείνη, παρόλο που στην πορεία αποκτήσαμε πολύ καλούς φίλους από την παραγωγή. Το μεταξύ μας δέσιμο έγινε ακόμα πιο έντονο. Μπορεί για μένα οι ώρες δουλειάς να ήταν πολλές, αλλά το χαρήκαμε πολύ το διάστημα αυτό. Η εμπειρία του να φεύγεις εντελώς από την καθημερινότητά σου, όλα όσα ξέρεις μέχρι τότε, όλη αυτή η διαφορετικότητα που έφερε η συγκεκριμένη περίοδος ήταν ανεκτίμητη. Το “διαφορετικό” είναι μια λέξη που έχει για μένα μεγάλη αξία και σημασία τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά μου».

Πηγή: περιοδικό People

 

Δείτε επίσης!

Ανανεωμένη η Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα του Επιτέλους Σαββατοκύριακο

Τι αλλάζει στην εκπομπή Στην υγειά μας, του Σπύρου Παπαδόπουλου

Brinner: H νέα μόδα στο φαγητό που παντρεύει πρωινό και βραδινό