sasa-stamath-sunenteuksh
Η παρουσιάστρια μίλησε στο People για τα προσωπικά της

Η Σάσα Σταμάτη έδωσε μια αποκαλυπτική και εκ βαθέων συνέντευξη για τη σχέση της με το άλλο φύλο, τώρα που η φήμες που την θέλουν να μην είναι μόνη της όλο και φουντώνουν.

Αποκάλυψε πως δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ με σχέση της, ότι είναι ιδιαίτερα κρυψίνους με τα προσωπικά της και πως θα γνωρίσει στους γονείς της μόνο τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη της στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Πρώτη Θέμα της Κυριακής.  

«Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ, μπορεί να έμενα κάποια βράδια με παλιότερες σχέσεις μου, αλλά τη συγκατοίκηση τη φοβάμαι. Αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, μετά συνηθίζεις και δεν προχωράς. Εμένα δεν μου αρέσει έτσι, μου αρέσει αν αποφασίσεις να είσαι με έναν άνθρωπο να είναι πιο… παραδοσιακό», εξηγεί στο People.

Άρα για σένα η έννοια του γάμου είναι σημαντική, σε νοιάζει…

Αν θέλουμε κάτι πάρα, μα πάρα πολύ μας συμβαίνει. Το κυνηγάμε πολύ και κάποια στιγμή έρχεται. Άρα δεν το έχω κυνηγήσει τόσο ή δεν το θέλω τόσο πολύ, γι’ αυτό δεν έχει συμβεί. Όμως, θέλω πολύ κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια και να αφοσιωθώ σε αυτήν.

Έχεις φτάσει κοντά στο γάμο;

Όχι, δεν το λες κοντά.

Μέχρι σήμερα, αν και πολλά χρόνια στην τηλεόραση, δεν έχει γίνει γνωστή σχεδόν καμία σου σχέση. Στους γονείς σου έχεις γνωρίσει κάποιο σύντροφο;

Στο μυαλό μου το έχω κάπως ρομαντικό. Θέλω εκείνος που θα γνωρίσω στους γονείς μου και στον περίγυρο να είναι ο ένας, ο μοναδικός. Δεν σημαίνει ότι θα συμβεί, αλλά έτσι θα το ήθελα. Επίσης, να ξέρεις πως είμαι και κρυψίνους σε αυτά τα θέματα και μπορώ να σου πω απίστευτα μέρη για να βγεις ραντεβού χωρίς να το μάθει κανείς.

Τελευταία δημοσιεύματα αφήνουν ερωτηματικά για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Έχετε κάνει αρκετές κοινές εξόδους τον τελευταίο καιρό και πλέον είναι ξανά ελεύθερος.

Ο Παύλος είναι φίλος μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, τον αγαπάω πάρα πολύ και τον εκτιμώ. Μάλιστα, όταν γνωριστήκαμε, δούλευα στη νομαρχία, όχι στην τηλεόραση. Είναι ένας υπέροχος πατέρας – μάλιστα γνώρισα φέτος το καλοκαίρι και τα έξι παιδιά του στη Μύκονο. Είναι ένας καταπληκτικός, πολύ δοτικός μπαμπάς κι αυτό το θαυμάζω. Επιπλέον, μου δίνει την πλήρη ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου ο Παύλος.

Μετά το χωρισμό κάνετε περισσότερη παρέα…

Έχουμε κάνει πολλή παρέα και στο παρελθόν, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Παύλος δεν ζει πια στην Ελλάδα, μένει στο εξωτερικό γιατί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και εκεί. Είμαι τυχερή που είναι φίλος μου, είναι πολύ καλός άνθρωπος και αποδέχεται τους ανθρώπους όπως είναι.

Βλέπω πως όταν είσαι με μικρά παιδιά, έχεις μια πολύ ξεχωριστή επικοινωνία. Μου έχεις πει πως αν βρισκόταν ο σωστός άνθρωπος, θα ήθελες οικογένεια. Αγχώνεσαι με το χρόνο που περνά; Στις γυναίκες μετά τα 35 χτυπάνε τα βιολογικά καμπανάκια.

Δεν αγχώνομαι. Απλά μετά από κάποια ηλικία δεν έχουμε χρόνο να παίζουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά πλέον θεωρώ ότι δεν αξίζει να δίνεις όλο σου τον εαυτό στην καριέρα. Έχω και μια μαμά που είναι πρότυπο μάνας στην οικογένεια. Νομίζω έχω την καλύτερη μητέρα του κόσμου. Ήταν πάντα εκεί για εμάς και ό,τι προβλήματα και αν είχαμε ποτέ δεν σκέφτηκε να διαλύσει το γάμο της. Είμαι κι εγώ το ίδιο μοντέλο με τη μητέρα μου, πιστεύω πως αν παντρευτώ και επιλέξω έναν άντρα, θα είναι αυτός ο ένας και μοναδικός. Θα το πάω μέχρι τέλους.