Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

«Όλοι περνάμε κρίση και προφανώς υπάρχει θέμα. Ήμουν σε μεγάλο δίλημμα: Να δώσω για επαγγελματική σχολή μπαλέτου ή να δουλέψω. Υπήρχαν διάφορες παραμέτροι που με οδήγησαν να επιλέξω αυτή τη δουλειά. Αρχικά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία – πρωταγωνιστικός ρόλος, κάτι που πάντα ήθελα να κάνω και μου άρεσε. Έψαχνα για δουλειά, έχω δουλέψει σέρβις, είσοδο, επειδή έπρεπε να διευκολύνω τους γονείς μου», δήλωσε η Σοφίνα σε συνέντευξή της. 

Όσο για τη δήλωση που είχε κάνει η μητέρα της πως ψωνίζουν ρούχα και από τη λαϊκή αγορά, η κόρη της απάντησε ως εξής: «Κι εσύ να έρθεις στη λαϊκή θα θες να ψωνίσεις από εκεί! Είναι ρούχα τα οποία είχαν ξεμείνει σε μαγαζιά, δεν είναι αναγκαστικά κακής ποιότητας. Εννοείται πως πάμε και ψωνίζουμε στη λαϊκή. Έχει ωραία πράγματα και φθηνά».

 

σοφινα λαζαρακη

 

Ωστόσο αναφέρθηκε και στη σχέση με τη μητέρα της, που είναι πάρα πολύ καλές και δεν είναι λίγες οι φορές που την αισθάνεται σαν φίλη της. Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ANT1,Παρθένα Ζωή,  μοιάζει να είναι πολύ προσγειωμένη και ώριμη για την ηλικία της.

Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.