Τι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση;

Ήταν να συνεργαστούν αλλά τελικά καταλήγουν στα δικαστήρια. Ο λόγος για την Χριστίνα Παππά και τον σύζυγο της Μαριάντας Πιερίδη, Δημήτρη Κατριβέση. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ηθοποιός μαζί με το γιο της, Δημήτρη, ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα νέο εστιατόριο στα νότια προάστια και πρότειναν στον γνωστό σεφ να αναλάβει το μενού. Ωστόσο, ένας διαπληκτισμός στη Μύκονο, φαίνεται να ήταν αυτός που οδήγησε τη συνεργασία αυτή στα... Τάρταρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, το εστιατόριο με μεξικανο - αργεντίνικη κουζίνα που ετοιμάζουν στην Γλυφάδα θα είχε το μενού δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση, όμως, εκείνος, αν και είπε το "ναι" στη συνεργασία αυτή, τελικά καθυστέρησε να παραδώσει το μενού, το οποίο όταν εν τέλει παραδόθηκε είχε ατέλειες. Και τότε ήρθε η ρήξη, όπως αναφέρουν πηγές στην εφημερίδα. Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Παππάς είχε θερμό επεισόδιο με τον σεφ στη συνάντησή τους στη Μύκονο που ακολούθησε το εξώδικο της Χριστίνας Παππά.

«Η συμπεριφορά του κ. Κατριβέση ήταν ανάρμοστη και απαράδεκτη», δήλωσε η Χριστίνα Παππά στην εφημερίδα, ενώ ο γνωστός σεφ δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το περιστατικό.