Τι αποκάλυψε για την πρώην σύζυγό του ο Πέτρος Κωστόπουλος

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο “Late Night” το βράδυ της Τρίτης ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι μια φυσιολογική συνέντευξη.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, που δεν ντρέπεται να ρωτήσει το οτιδήποτε, αναφέρθηκε και στην σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια.

«Δεν ξέρω… Εγώ τι να πω; Θες σχόλιο; Δεν με “σφίγγει” με την έννοια ότι αυτά τα πράγματα είναι τα πιο φυσιολογικά πράγματα. Δηλαδή, είναι ένα ζευγάρι μαζί, είναι πολλά χρόνια μαζί και μία μέρα παύει να είναι μαζί. Ο κάθε άνθρωπος μετά φτιάχνει τη ζωή του πάλι από την αρχή.

Το γεγονός ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι και οι δύο είχαμε τη σκέψη στο μυαλό και οτιδήποτε άλλο. Από εκεί και πέρα το πώς φτιάχνεις τα παιδιά σου και το πώς είναι και οι δύο, δεν έχω καμία αμφιβολία σε σχέση με το πώς το διαπράττει η Τζένη, μιλάμε, ξέρουμε και όλα είναι μια χαρά σε σχέση με τα παιδιά μου» αφήνοντας υπόνοιες οτι η Τζένη συγκατοικεί με τον Βασίλη Κικίλια ή τουλάχιστον περνούν πολλές ώρες μαζί στο σπίτι