Ο πρώτος γάμος και η ανορεξία

Ήταν το 1995 όταν η ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Ant1, Τατιάνα Στεφανίδου, πηγαινοερχόταν στην πόλη της Πάτρας όλο και συχνότερα.

 

 

Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και μετέπειτα σύζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος και επισκεπτόταν την πόλη όπου είχε μεγαλώσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Από το πλευρό του δε θα μπορούσε να λείπει και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλιστα οι κάτοικοι της Πάτρας είχαν συνηθίσει τόσο πολύ στην παρουσία της και τη θεωρούσαν ως τον δικό του ς άνθρωπο.

Μετά από 7 χρόνια σύννεφα σκέπασαν τη σχέση τους και το ζευγάρι αναγκάστηκε να "ρίξει" τίτλους τέλους έπειτα από 7 χρόνια κοινής συμβίωσης.

 

 

Έναν χρόνο αργότερα, το 2003, παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, με τον οποίο είναι ζευγάρι μέχρι σήμερα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

 

 

 

Βέβαια, η παρουσιάστρια έχει περάσει κι άλλες δυσκολίες στην ζωή της. Πριν από 4 χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και αποκάλυψε τα χρόνια που σπούδαζε στην Γερμανία ενώ αναφέρθηκε και στη νευρική ανορεξία που πέρασε αλλά και στο ξύλο που έφαγε!

 

 

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια και άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια» είχε πει.

«Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», τόνισε και συγκλόνισε τους πάντες.

 

 

Και το αποτέλεσμα από την τρομερή αυτή εμπειρία, όπως παραδέχεται, είναι η εμμονή της να κάνει τα πάντα τέλεια.

«Εγώ την πληρώνω. Οι άνθρωποι που είναι τελειομανείς και θέλουν να τα κάνουν όλα τέλεια τελικά την πληρώνουν οι ίδιοι. Θέλοντας να τα κάνω όλα τέλεια προσφέρω πάρα πολύ. Και στον Νίκο και στην οικογένεια και στη δουλειά και θέλω κάποια στιγμή να με σκουντήξει κάποιος και να μου πει ότι τα πάω καλά και να ηρεμήσω».

Πολλοί την κατηγορούν για αναρίθμητες πλαστικές, botox, επεμβάσεις και άλλα, ωστόσο αν και η ίδια δεν έχει αρνηθεί ότι προσέχει πολύ τον εαυτό της δεν έχει αποκαλύψει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο ή το σώμα της.

 

 

Γεγονός είναι πάντως πως από το 1990 που μπήκε στη ζωή μας ως παρουσιάστρια ειδήσεων μέχρι και σήμερα, η Τατιάνα δεν έχει αλλάξει ιδαίτερα και παραμένει μια από τις πιο κομψές κυρίες του χώρου της showbiz.

 

 

Οι εμφανίσεις είναι πάντα προσεγμένες και τις περισσότερες φορές κερδίζει τις εντυπώσεις.

 

 

Ωστόσο, αν και είναι μητέρα δύο παιδιών, του Νικόλα και της Λυδίας, δε μπορεί να παραβλέψει κανείς το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει με τις τέλειες αναλογίες.

 

 

Κι αυτό το οφείλει στα δύσκολα χρόνια που ασχολήθηκε με το μπαλέτο, αλλά και στο ισορροπομένο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί.