Ποιο είναι το μέλλον της αγαπημένης σχολιαστικής εκπομπής του κοινού;

Εδώ και πολλές σεζόν, το Ράδιο Αρβύλα, εξακολουθεί να προβάλλεται στους δέκτες μας, όχι όμως παντα με την ίδια συχντότητα. Αυτό συνέβαινε γιατί, όπως είχε πει και ο Αντώνης Κανάκης, το κάθε επεισόδιο χρειαζόταν πάρα πολύ δουλειά για να βγει έτσι όπως το ήθελαν, και ήταν πολύ δύσκολο να βγαίνουν στον αέρα κάθε εβδομάδα και παραπάνω από μία φορά.

Το peoplegreece αποκαλύπτει, πως ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος έπειτα από συζητήσεις κατέληξαν σε συμφωνία, βρίσκοντας έτσι τη χρυσή τομή. 

Το αγαημένο team θα είναι κάθε Δευτέρα στις οθόνες μας, αλλά όχι με το Ράδιο Αρβύλα! Πρόκειται για ένα άλλο κόνσεπτ, μια εκπομπή με άλλο τίτλο,  με το ίδιο όμως ύφος και στο ίδιο είδος. 

Όμως δεν αποχαιρετάμε το Ράδιο Αρβύλα αφού κάποιες Δευτέρες της σεζόν θα παίρνει τη θέση της νέας εκπομπής, λογικά μια φορά τον μήνα, και θα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον μοναδικό τρόπο που όλοι αγαπάμε. 

Το 20ήμερο που ακολουθεί όλα θα γίνουν πια οριστικά και επίσημα, και τον Νοέμβριο, όπως όλα δείχνουν, θα προβληθεί και το νέο κόνσεπτ του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του. 

 

Δείτε επίσης: 

Αποκλειστικό: Ποιο είναι το νέο πρόγραμμα του Αντ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Όταν διάσημοι Έλληνες παραδέχονται πως έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών

Η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη προειδοποιεί με ανακοίνωσή της