Όσκαρ δεν σημαίνει μόνο τελετή και απονομές, αλλά ξέφρενο πάρτι με πολύ χορό και φαγητό!!
Νικητές και χαμένοι παρευρέθηκαν στο «Governor's Ball», το επίσημο μετα-Οσκαρικό πάρτι, όπου απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα και ποτά.
Την δεξίωση παρέθεσε ο επικεφαλής της Ακαδημίας, Lois Burwell.
Για 24η χρονιά πίσω από το οσκαρικό μενού βρίσκεται ο αυστριακής καταγωγής master chef, Βόλφγκανγκ Πακ.
Δείτε επίσης: Βραβεία Όσκαρ 2018: Ποιοι ήταν οι νικητές
Το μενού για την 90ή τελετή συμπεριελάμβανε 60 πιάτα, μερικά από τα οποία ήταν μους χαβιάρι, πασπαλισμένο με χρυσόσκονη 24 καρατίων, πουγκιά γεμιστά με φασόλια ενταμάμε και μαύρη τρούφα και λουλούδια ιβίσκου γεμιστά με καβούρι.
Επίσης, από γλυκά οι σταρ είχαν την τύχη να δοκιμάσουν καραμέλες σοκολάτας γεμιστές με Pimm's και κουμ-κουάτ, γλειφιτζούρια με γεύση φρούτο του πάθους, στο σχήμα αγαλματιδίου, γλυκά από βελγική σοκολάτα Callebaut, σε χρώμα κόκκινο ρουμπινί και μια σειρά από macaron σε γεύσεις κοκτέιλ, από negroni μέχρι mojito.
Όσο για τη σαμπάνια, ήταν διαθέσιμα 1.400 Piper Heidsieck Cuvee Brut, κάτι που μεταφράζεται σε 12.000 ποτήρια σαμπάνιας.