Τροχαίο Παντελίδη: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ;

Καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα "Late Night" ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, αποκαλύπτοντας πως το μοιραίο βράδυ του τροχαίου ήταν μαζί και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που έφτασε στο νοσοκομείο όταν πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα.

"Ήμουν από τους πρώτους. Είχα βρεθεί στο μαγαζί το προηγούμενο βράδυ, που έκανε πρόβες, είχαμε πάει να τον δούμε, έμεινα με τον Κώτσα τον Μπερτάκη, τον χάσαμε, και έμαθα ότι πήγε να διασκεδάσει. Πήγα για ύπνο, και με πήραν ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα. Μπήκα στο αμάξι, σοκαρισμένος, και πήγα. Όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε.

Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να τον τραγουδάω, γιατί πραγματικά έχουν αφήσει εποχή και το στίγμα τους στο ελληνικό τραγούδι. Δεν έχω τόσο στενή επαφή με τους γονείς του, αλλά νομίζω υπάρχει εκτίμηση μεταξύ μας. Σαφώς δεν ξεπερνιέται αυτό, εγώ πάντα θα του στέλνω την αγάπη μου και το να τους τραγουδάω είναι πολύ σημαντικό!

Ο Παντελής ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα, σαν να ήταν μια ταινία η ζωή του όλη. Ήταν πολύ έντονος άνθρωπος! Ήταν ένας άνθρωπος για μένα έμπνευση! Ζήσαμε ένα πολύ ωραίο ταξίδι που πήγαμε στην Αράχωβα μαζί, έτσι θα ον θυμάμαι στο μυαλό μου, ήταν και ο Αντώνης εκεί, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις!" κατέληξε συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: