Το χρονικό της σχέσης τους

Το love story ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου (Απρίλιος 2017)  όταν Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, γνωρίστηκαν και αμέσως διαπιστώθηκε και από τις δυο πλευρές ότι υπήρχε μια έλξη. 

Σύντομα ξεκινούν μαζί τις αποδράσεις, στο νησί-καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού, στην Πάτμο. 

Δείτε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Διακοπές μαζί στην Πάτμο

Από την Πάτμο, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες που πρόδωσαν το ειδύλλιο. Αρχικά ήταν κάποιες φωτογραφίες που τους έδειχναν να περπατούν χεράκι χεράκι στα στενά σοκάκια της Πάτμου και λίγο αργότερα ήρθαν και οι φωτογραφίες από τις βουτιές και το χαλάρωμα στην παραλία. 

 

 

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης μέσω των παπαράτσι-φωτογραφιών, Κικίλιας Μπαλατσινού παραδέχθηκαν το ειδύλλιο, άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί έξω χωρίς να κρύβονται αλλά και να μιλούν για τη σχέση τους. 

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό βίντεο! Κικίλιας - Μπαλατσινού πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Το πρώην μοντέλο ακολουθούσε τον τομέαρχη της ΝΔ στις εξορμήσεις του στην επαρχία στο πλαίσιο των κομματικών του υποχρεώσεων. Οπως στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όταν «δραπέτευσαν» ως την Τρίπολη, με τον Βασίλη Κικίλια να δίνει το παρών στην παρέλαση και την Τζένη Μπαλατσινού να κάνει ράφτινγκ και πεζοπορία στο Λούσιο. Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάτρα, πάλι στο πλαίσιο των κομματικών υποχρεώσεων του Κικίλια, με την Τζένη Μπαλατσινού να ποστάρει φωτογραφίες από τη γέφυρα του Ρίου. 

 

\

 

Πριν λίγους μήνες το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, να συζήσει. Μια συγκατοίκηση που έγινε υπό τους καλύτερους όρους, σε ένα υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις καλύτερες γειτονιές της Αθήνας.

Μαζί με το ζευγάρι έμενε και ο γιος του πρώην μοντέλου Μάξιμος και το νέο μέλος, ένα υπέροχο λαμπραντόρ. 

Δείτε επίσης:Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Ετοιμάζονται για γάμο;

Και ενώ τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να ετοιμάζεται να πάει τη σχέση του ένα βήμα παρακάτω, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, ξαφνικά ήρθε η είδηση του χωρισμού. 

Δείτε επίσης: Τίτλοι τέλους για Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού