Ποιοι είναι οι λόγοι επανασύνδεσης του γνωστού ζευγαριού.

Μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς πλέον δρόμους στη ζωή τους μετά την κοινή τους απόφαση να χωρίσουν οριστικά η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας όμως θα παραμένουν για πάντα οι γονείς των δυο υπέροχων γιών τους. Και μπορεί οι δυο τους να μη θέλουν να ξαναδούν ο ένας τον άλλον, η ανάγκη όμως να είναι μαζί για χάρη των παιδιών τους είναι πάνω από κάθε εγωισμό.

Έτσι λοιπόν το πρώην ευτυχισμένο ζευγάρι βρέθηκε και πάλι μαζί για να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα παιδιά του, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφτηκε το Πόρτο Χέλι από όπου έβγαζε την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά και μαζί με τον κουμπάρο και νονό του μικρού Γιάννη πέρασαν οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης πάνω στο φουσκωτό του γνωστού παρουσιαστή.

Φυσικά στη παρέα ήταν και η μητέρα της Φαίης Σκορδά η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έπαιξε τον ρόλο του διαιτητή ανάμεσα στο ζευγάρι καθώς η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δυο πρώην ερωτευμένους Φαίη και Γιώργο ήταν ηλεκτρισμένη.

Εκείνη βρισκόταν συνεχώς στην αντίθετη κατεύθυνση από εκείνον και ασχολούταν με το κινητό της χωρίς να του ρίχνει ούτε βλέμμα ενώ εκείνος καθόταν όλη την ώρα με τα παιδιά.

Στην ατμόσφαιρα υπήρχε μια ψυχρότητα, ένας πάγος και μια υπερπροσπάθεια κι από την πλευρά των δυο να μην φανεί τίποτα και καταλάβουν κάτι τα παιδιά. Οι δυο τους αντάλλαξαν ελάχιστες κουβέντες και δυο τρία ψεύτικα χαμόγελα ευτυχίας για τα μάτια των παιδιών ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας απέφευγαν ο ένας τον άλλον μανιωδώς.

Είναι γνωστό πως το ζευγάρι δεν διατηρεί καλές σχέσεις, όμως το γεγονός πως θέλησαν να περάσουν κάποιες ολιγοήμερες διακοπές μαζί δείχνει πως όντως μπορούν να κάνουν τα πάντα για χάρη του Γιαννάκη και του Δημητράκη…