10 λόγοι για να μείνεις τον Αύγουστο στην Αθήνα
Γιατί και στην πρωτεύουσα είναι υπέροχα!

Τι συμβαίνει τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού στην Αθήνα;

  1. Τέλος στην κίνηση και το μποτιλιάρισμα. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς λειτουργούν κανονικά. Είτε με τον δικό σας όχημα, είτε όχι, θα απολαύσετε τους άδειους δρόμους της Αθήνας και τις εκμηδενισμένες αποστάσεις.  Επίσης το παρκάρισμα γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.
  2. Οι παραλίες τις Αττικής αδειάζουν και γίνονται πιο καθαρές, οπότε μπορείτε να απολαύσετε την άπλα σας σε μια σχετικά ήσυχη και καθαρή παραλία.
  3. Βρίσκετε εύκολα τραπέζι στο αγαπημένο στα στέκι για ποτό, ή ταβερνάκι. Τέλος η πολυκοσμία, η βαβούρα και η αναμονή στην ουρά.
  4. Πιάστε φιλίες με τους άλλους Αθηναίους που ξέμειναν στην πόλη αυτό το καλοκαίρι. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο φίλο που μένει στην ίδια περιοχή με εσάς.
  5. Με το να μη πάτε διακοπές τον Αύγουστο εξοικονομείτε χρήματα για διακοπές τον Σεπτέμβρη ή τον χειμώνα, που θα έχουν πέσει οι τιμές. Αν πήγατε τον Ιούλιο, τότε μπορείτε να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε την όμορφη Αθήνα.
  6. Αν είστε μικροί σε ηλικία, ίσως είναι ευκαιρία να έχετε το σπίτι όλο δικό σας, αφού οι δικοί σας πάνε διακοπές ή στο χωριό. Επιτέλους, απόλυτη ελευθερία μέσα στο σπίτι σας.
  7. Τα ψώνια ποτέ δεν ήταν πιο εύκολα. Τα μαγαζιά είναι σχεδόν άδεια και οι ουρές στα ταμεία ανύπαρκτες. Μπορείτε να κερδίσετε και λόγω εποχής και μια παραπάνω έκπτωση.
  8. Απίστευτη άπλα. Μπορείτε να παίξετε μέχρι και ποδόσφαιρο στην πλατεία Συντάγματος! Έχει την πλάκα του αυτή η αλλαγή που κάνει την Αθήνα να μοιάζει τελείως διαφορετική.
  9. Ένα μικρό διάλειμμα από την ηχορύπανση. Μέχρι και πουλάκια θα ακούτε ακόμα και αν βρίσκεστε στην Πανεπιστημίου!
  10. Αν εξακολουθείτε να δουλεύετε και δεν είστε σε άδεια, μπορείτε ακόμα και στο γραφείο να χαλαρώσετε, αφού οι περισσότεροι θα λείπουν και οι ρυθμοί θα είναι πιο χαλαροί. Επίσης πρώτη φορά θα είναι τόσο ήσυχος ο χώρος εργασίας σας.