Τα εξωπραγματικά νούμερα

Οι ιδιοκτήτες του Nammos, που την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθησαν από τους άνδρες της ΑΑΔΕ να μην έχουν κόψει αποδείξεις ύψους 73.000 ευρώ, έχουν δημιουργήσει μια πραγματική μηχανή κοπής χρήματος.

Το 2017 τα 4 ΑΦΜ της εταιρείας Nammos πραγματοποίησαν τζίρο 50.000.000 ευρώ, ποσό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προκλητικό.

Αυτό τί σημαίνει πρακτικά;

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία NAMMOS, εάν υποθέσουμε ότι είναι ανοικτή 20 ώρες την ημέρα για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, πραγματοποιεί τζίρο 16.700 ευρώ ανά ώρα ή 278,3 ευρώ ανά 60 δευτερόλεπτα.

 

 

Όμως οι μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί, στην προσπάθειά τους να «γεννήσουν» νέα έσοδα, «συλλαμβάνουν» και υλοποιούν απίθανα projects.

Χάρη στο απαιτητικό πελατολόγιο, που δεν διστάζει σε μερικές ώρες να ξοδέψει ποσά από 5.000 μέχρι 10.000 ευρώ για να βιώσει την πολυτέλεια του «Nammos», το 2016 αποφασίστηκε μια luxury ανανέωση της παραλίας από την τριάδα των ιδιοκτητών – κίνηση που κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να δοθεί μια πινελιά έξτρα πολυτέλειας στην πιο διάσημη παραλία του νησιού, την οποία επισκέπτονται εκπρόσωποι του διεθνούς jet set, μεγιστάνες του πλούτου και σταρ του Χόλιγουντ.

 

 

Γι’ αυτό δεν δίστασαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψουν 1,5 εκατ. ευρώ για τις 300 νέες ξαπλώστρες που παρήγγειλαν, μαζί με τις ομπρέλες και τα στρώματα, την άνεση των οποίων απολαμβάνουν ήδη οι θαμώνες του «Nammos»