Μια ημέρα πριν από τον πρώτο ημιτελικό

Μέσα σε λίγες μέρες οιπροβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών για την πορεία Ελλάδας και Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού άλλαξαν άρδην.

Έτσι, ενώ η ελληνική συμμετοχή, με το τραγούδι «Όνειρό μου» και τη Γιάννα Τερζή, είχε βρεθεί πριν από μία εβδομάδα στην 11η θέση, πλέον έχει κατρακυλήσει στη 16η θέση των προβλέψεων για τον νικητή της Eurovision.

Αντιθέτως, η συμμετοχή της Κύπρου, με το «Fuego» και την Ελένη Φουρέιρα, έχει σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο στις προτιμήσεις των στοιχηματικών εταιρειών για την κατάκτηση της πρωτιάς, φιγουράροντας πλέον στην 4η θέση, από 23η που ήταν πριν από λίγες ημέρες!

 

 

 

Οι πρόβες της Γιάννας Τερζή στη σκηνή κάθε άλλο παρά ενθουσίασαν, για διάφορους λόγους (κυρίως τεχνικούς, που έχουν να κάνουν με την «υποστήριξη» του τραγουδιού και τα εφέ), με αποτέλεσμα πλέον να διακυβεύεται ακόμα και η παρουσία της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

 

Με αποδόσεις που κυμαίνονται από 8,00 έως 15,00, το «Fuego» σήμερα, Δευτέρα 7 Μαΐου, βρίσκεται πίσω από το γκραν φαβορί «περίεργο» τραγούδι του Ισραήλ (2,63 έως 3,00), τη Νορβηγία με τη συμμετοχή του νικητή του 2009 Αλεξάντερ Ρίμπακ (6,5 έως 8,00) και την Εσθονία (6,5 έως 8,20) με την υψίφωνο Elina Nechayeva.

Στο επίσημο σάιτ της Eurovision στο YouTube η πρόβα της Ελένης Φουρέιρα έχει μακράν τα περισσότερα views, ενώ τα σχόλια όσων έχουν δει την τραγουδίστρια είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά, με πολλούς μάλιστα να εκτιμούν ότι θα είναι αυτή που θα κερδίσει τον διαγωνισμό.