Μέσα σε ένα μήνα έσπασε ρεκόρ προβολής

Η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας κατάφερε να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και συνεχίζει την ανοδική πορεία του παραμένοντας το νούμερο ένα στο Ελληνικό Official IFPI Airplay Chart by Media Inspector!

Το Σάββατο ολοκληρώθηκαν και οι πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Fantasia και ακολουθούν περιοδείες σε όλη την Ελλάδα τον Αύγουστο, ανανεώνοντας το ραντεβού του στο ίδιο νυχτερινό κέντρο την 1η Σεπτεμβρίου για έν αδυνατό χειμώνα!

Έχει ξεκινήσει μάλιστα η καλοκαιρινή του περιοδεία που θα ταξιδέψει για να φέρει τα «Ξημερώματα» σε όλη την Ελλάδα ! 

Μετά τις Sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις επιτυχίες του τελευταίου του δίσκου «Όσα νιώθω» να έχουν φτάσει την κορυφή των προτιμήσεων των Ελληνικών Ραδιοφώνων και με ρεκόρ προβολών στο YouTube , ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται για πρώτη φορά στην ΣΥΡΟ για ένα μαγικό βράδυ που το περίμενες καιρό!

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ στο Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου» στην Σύρο στις 21:00, έρχεται για να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό live, με ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα απ’ την προσωπική του δισκογραφία αλλά και με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει!

Μαζί του , το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι OtherView σε ένα εντυπωσιακό act καθώς και μια οκταμελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών!

Διοργάνωση : Α.Ο. Φοίνικας Σύρου!

Τιμή Εισιτηρίου :12 ευρώ (Προπώληση), 15 ευρώ (Ταμείο)

www.konstantinosargiros.gr

 

Σημεία Προπώλησης:

1) Green Shirt (Καθαριστήριο)
2) Diva Underwear
3) Cdilio
4) Virmar
5) Ντάνος (Πρωτοπαπαδάκη 34)
6) Όλα σε 1
7) 4All (απέναντι ΙΚΑ)
8) Iguana (Αζόλιμνος)
9) Loco Verano (Βάρη)
10) Ντάνος (Φοίνικας)
11) Μini Market (Benois – Γαλησσάς)
12) Blue Harmony Hotel (Κίνι)

 

Κωνσταντίνος Αργυρός