Δωρεάν ποτά και κοκτέιλ

Οι γυναίκες δεν περιμ΄πενουν τη σημερινή μέρα για να γιορτάσουν, αλλά ενόψει της 8ης Μαρτίου η μέρα τις τιμάει και είναι άκρως γυναικεία υπόθεση η σημερινή.

Ακόμα κι αν δεν ε΄χεις κλείσει να πας κάπου με τις φίλες σου έστω και τελευταία στιγμή προλαβαίνεις. 

 

 

Εμείς θα σου δώσουμε μια σειρά από ιδέεςν που μπορείς να βγεις και να διασκεδάσεις με τις φίλες σου! 'Αλλωστε η μέρα το επιβάλλει!

 

Hard Rock Cafe

Στο πιο αμερικάνικο καφέ της πόλης μπορείς να απολαύσεις τα ποτά σου κατά τη διάρκεια του Happy Hour 5-7 μ.μ. και 10-12 μ.μ. με 1 + 1 ποτό δώρο. DJ set από τις 8 μ.μ. ενώ πολλά special gift bags περιμένουν τις γυναίκες επισκέπτριες.

 

 

TGI Fridays

Μπορεί να μην είναι Παρασκευή, αλλά τα Fridays προσφέρουν τις Margarita Pitchers και όλα τα ορεκτικά στη μισή τιμή! Θα φας και θα πιεις με την καρδιά σου. Αυστηρά για γυναικοπαρέες.

 

 

Dos Hermanos

Οι Bartenders του μεξικάνικου εστιατορίου δημιούργησαν ειδικά για σήμερα το «Pink Lady», ένα cocktail γλυκό και λουλουδάτο όπως κάθε γυναίκα. Πίνεις το πρώτο και το δεύτερο κερασμένο.

 

 

Noel - «ParFemmes De Boudoir»

Θα  μεταμορφωθεί σε γυναικείο boudoir με έξι ξεχωριστές κυρίες του bartending να μπαίνουν πίσω από τη μπάρα, ενώ τέσσερις γυναίκες Djs ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις, αποκλειστικά για τη βραδιά! Θα το απολαύσετε. Από τις 5 μέχρι αργά το βράδυ.