5η σεζόν για το Casa De Papel
Έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα

Παρόλο που ακόμη δεν έχει κάτσει η… σκόνη από την τρίτη σεζόν του La Casa de Papel, που αναρτήθηκε στο Netflix στις 19 Ιουλίου, η ομάδα παραγωγής της σειράς έχει ήδη βάλει μπροστά τις «μηχανές» για τις επόμενες. Ναι, δεν θα είναι μόνο η τέταρτη που έρχεται, αλλά και η πέμπτη…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η σειρά φαινόμενο, η πιο πετυχημένη μη αγγλόφωνη της ψηφιακής πλατφόρμας, τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου, ενώ φαίνεται πως η δουλειά δεν περιορίζεται εκεί.

Η τέταρτη σεζόν, λοιπόν, θα προβληθεί μέσα στον Ιανουάριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Vozpopuli που ήδη από τον περασμένο Ιούλιο είχε αναφέρει ως ημερομηνία πρεμιέρας τη 18η Ιανουαρίου.

Η ηθοποιός Εσθέρ Αθέμπο, που υποδύεται τη «Στοκχόλμη» (πρώην Μόνικα Γουαταμπίθε), είχε ενημερώσει ήδη τους οπαδούς της σειράς μέσω Instagram για την ολοκλήρωση των δικών της σκηνών.

 

 

σον αφορά την πέμπτη σεζόν, η ύπαρξή της επιβεβαιώθηκε ήδη από το Netflix στην ισπανική ιστοσελίδα FormulaTv, μαζί με την επιστροφή του ηθοποιού, Άλβαρο Μόρτε, στον ρόλο του Professor. Δεν επιβεβαιώνεται η επιστροφή και της Ρακέλ (Αϊτσιάρ Ιτούνιο), αν και η ίδια μέσω της El Pais είχε δηλώσει: «Η μύτη μου μου λέει ότι η ιστορία δεν τελειώνει εκεί».

Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν φαίνεται πως θα ξεκινήσουν το 2020, ενώ η βασική ιδέα του σεναρίου ενδέχεται να αφορά ένα διεθνές πραξικόπημα. Με άλλα λόγια, η ομάδα με τις μάσκες του Νταλί και τις κόκκινες φόρμες θα έχει πολλές ακόμη δόσεις δράσεις να προσφέρουν…