Ταξίδι στο χρόνο για τη Λίλι Τζέιμς

Από τους κορσέδες στην παραμυθένια «Σταχτοπούτα», το «Πόλεμος και ειρήνη» και το «Downton Abbey» έως τη μαχητική Ελίζαμπεθ Μπένετ στο πειραγμένο «Περηφάνια και προκατάληψη και ζόμπι» και τη γραμματέα του Ουίνστον Τσόρτσιλ στην «Πιο σκοτεινή ώρα», η Βρετανίδα ηθοποιός έχει μια έφεση σε old school ψυχές – με σύγχρονο απόηχο πάντα όμως.

Όπως στη νέα της ταινία «Με αγάπη, Τζούλιετ» όπου υποδύεται μια γυναίκα στην Αγγλία του 1946, η οποία ξεφεύγει από τις κοινωνικές επιταγές της εποχής κι ακολουθεί το ένστικτό της.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που ξεκίνησε να γράφει η Μάρι Αν Σάφερ και ολοκλήρωσε η ανιψιά της, Άνι Μπάροουζ: μια νεαρή συγγραφέας ταξιδεύει αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και κόντρα στις συμβουλές του εκδότη και του συντρόφου της, στο απομονωμένο νησί Γκέρνσι για να γνωρίσει τα μέλη μιας λέσχης βιβλίου, η οποία είχε δημιουργηθεί ως αντίδοτο στη γερμανική κατοχή. Εκεί θα ανακαλύψει τις πραγματικές επιθυμίες και την οικογένεια που έψαχνε από καιρό. Ε, και τον έρωτα στο πρόσωπο του Μάικλ Χούσμαν, γνωστού από το ρόλο του Ντάαριο Ναχάρις στο «Game of Thrones».

Δείτε το τρέιλερ: