Η παράσταση που αξίζει να δεις

Από την πρώτη κιόλας στιγμή σε κερδίζει καθώς τα μηνύματα που περνάει είναι ηχηρά και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Από την αγωνία στην ελπίδα, από τη χαρά στη λύπη, από τις αναπάντεχες εκπλήξεις και τις δυσκολίες της ζωής στο προσδοκώμενο, η συγκεκριμένη παράσταση καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Οι ηθοποιοί σε μαγεύουν με το υποκριτικό τους ταλέντο, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις από την παράσταση χωρίς να φύγει δάκρυ από τις εναλλαγές συναισθημάτων.

Άν δεν έχεις βιώσει την πραγματική έννοια της ευτυχίας και δεν έχεις αντιληφθεί το θείο δώρο που σου έχει δοθεί απλόχερα και δεν είναι άλλο από την ίδια σου τη ζωή, θα στο περάσει στο πετσί σου ένα μικρό παιδί...Κι εσύ θα γίνεις ένα με αυτό.

Μια παράσταση για όλους εμάς που πιστεύουμε,πως η μοίρα μας μπορεί να αλλάξει, αρκεί να έχουμε την καρδιά και το μυαλό μας ανοιχτό στις προκλήσεις της ζωής...

 

 

Περιγραφή του έργου

Ένα παιδί έρχεται στον κόσμο. Ο νονός ζητά από την μητέρα του να κάνει μία και μόνο ευχή για τον γιο της και αυτός θα την πραγματοποιήσει. Η ευχή γίνεται πραγματικότητα. Το παιδί μεγαλώνει και όλοι οι δρόμοι, του ανοίγονται χωρίς καμία προσπάθεια.

Μπορεί όμως να ενηλικιωθεί κανείς χωρίς να συναντήσει κανένα εμπόδιο;

Μια παράσταση εμπνευσμένη από την ζωή και το έργο του Έρμαν Έσσε. Ο νομπελίστας συγγραφέας, στην προσπάθεια του να ανακαλύψει το νόημα της ζωής, αμφισβητεί, συγκρούεται και τελικά ερμηνεύει αλλιώς την πραγματικότητα. Που βρίσκεται η ευτυχία; Στο φως ή στο σκοτάδι; Στο καλό ήταν στο κακό; Στον έρωτα ή στον θάνατο;

Σε αυτήν την αναζήτηση, ο Έρμαν Έσσε ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό. Ο δρόμος για την ευτυχία δεν είναι μόνο ένας αφού όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος: “ότι για έναν άνθρωπο είναι θησαυρός, στον άλλον ηχεί σαν τρέλα. ”

 

 

 

 

 

 

Συντελεστές

Ηθοποιοί: Δανάη Καρρά, Κύρα Καρυτινού, Φιλίππα Σκούρτη, Αλεξία Στολιδάκη
Σκηνοθεσία : Ομάδα Αντιστροφή
Σκηνοθετική επιμέλεια :Κωνσταντίνος Μουταφτσής
Πρωτότυπη μουσικη: Αθήνα Ξανθάκου
Φωτογράφος: Σωτηρία Ψαρού

ΑΠΟ 10/01 – 01/03 ΤΕΤΑΡΤΗ Κ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00

ΤΙΜΕΣ:
10 ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΜΕΑ

 

 

Bάσω Μητρομάρα