65 - 70 λεπτά
8 κομμάτια
Εύκολη
Υλικά

1 ½ πακέτο φύλλο κρούστας
250 γραμ. βούτυρο λιωμένο
2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
Κανέλλα, προαιρετικά

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 170ο.

Βουτυρώνουμε κάθε ένα φύλλο χωριστά με το βούτυρο, κάνουμε φωλιές και τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.

Τέλος, ρίχνουμε λίγο ακόμη βούτυρο επάνω στα φύλλα –φωλιές και ψήνουμε  για 30 λεπτά.

Ανακατεύουμε  τα τρία κουτιά γάλακτος και περιχύνουμε – προσέχουμε να πάει παντού- τα ζεστά φύλλα.

Ψήνουμε ακόμη 30 λεπτά  και όταν βγάλουμε από το φούρνο μας  πασπαλίζουμε με κανέλα, αν μας αρέσει.