Το πιο viral σοκολατάκι!
Μεγαλύτερο σε μέγεθος κι από μπάλα του μπόουλινγκ

Είναι μόδα του διαδικτύου, ζαχαροπλάστες και μάγειρες να ετοιμάζουν συνταγές αγαπημένων πιάτων ή να προσπαθούν να φτιάξουν κάποιο γλύκισμα γνωστής εταιρείας, αλλά όσο τον δυνατόν γίνεται πιο γιγαντιαίο!

Στο βίντεο θα δείτε την Καμίλα, μια δημοφιλή food blogger από τη Ρωσία που αποφάσισε να φτιάξει το δικό της, σπιτικό σοκολατάκι Ferrero Rocher, αλλά σε μέγεθος μεγαλύτερο και από μπάλα του μπόουλινγκ.

Τη βλέπουμε να ετοιμάζει από το μηδέν όλες τις απαραίτητες παρασκευές για τις στρώσεις που απαιτεί το συγκεκριμένο σοκολατάκι υπερβολικά γενναιόδωρες ποσότητες και στο τέλος, όχι μόνο καταφέρνει το εγχείρημά της, αλλά μεγεθύνει και το παραδοσιακό του χρυσό περιτύλιγμα, όπως αρμόζει σε κάθε πιστή αντιγραφή.

Το βίντεο φυσικά και έγινε viral και έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές!

Με μια ματιά στο προφίλ της food blogger στο Instagram καταλαβαίνουμε ότι η φιλοσοφία «The bigger, the better» πρέπει να την εκφράζει απόλυτα, αφού έχει φτιάξει στο παρελθόν υπερμεγέθεις μπάρες σοκολάτας και μπισκότα γνωστών εταιρειών, αλλά και αλμυρές παρασκευές όπως παναρισμένο τυρί ΧΧL και μπέργκερ για 10 άτομα.

Δείτε το βίντεο: