Δες πως θα το πετύχεις!

Aν είστε εξοικειωμένες με το Instagram και θέλετε να μαθαίνετε όλα τα trends γύρω από την ομορφιά μπορεί να έχετε δει κάπου αυτό τo DIY τρικ.

Οι γυναίκες θέλουμε εντυπωσιακά μαλλιά, είτε αυτό σημαίνει sleek look (με απόλυτα ίσια μαλλιά), είτε χαλαρά κύματα και μπούκλες.

Και τα δύο συνεπάγονται συνήθως ώρες προσπάθειας μπροστά στον καθρέφτη με ειδικά προϊόντα styling και εργαλεία θερμότητας. Συχνά εμφανίζονται νέα -όλο και πιο πρωτότυπα DIY hacks- για εύκολα και γρήγορα hairstyles. Αυτή τη φορά, ένα ακόμα παράξενο κόλπο έρχεται και υπόσχεται υπέροχες μπούκλες με λίγες μόνο κινήσεις. Συγκεκριμένα το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πιστολάκι και ένα πλαστικό μπουκάλι του νερού.

Το κόλπο έχουν δοκιμάσει πολλές γυναίκες και γίνεται viral.

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να λειτουργεί. Ωστόσο, δεν παύει να «διχάζει» και προκαλεί προβληματισμό σχετικά με το πόσο ασφαλές είναι. 

 Ανάμεσα σε αυτές που το δοκίμασαν είναι και η Ηuda Kattan, που το μοιράστηκε στο Instagram, λέγοντας ότι δημιούργησε μπούκλες σε λιγότερο από ένα λεπτό. Πλέον το hack έχει δικό του hashtag στο Intagram #blowthebottlechallenge.

 

 

Πώς λειτουργεί

Αφού κόψετε και αφαιρέσετε το πάνω μέρος του μπουκαλιού και σχηματίσετε ένα άνοιγμα λίγων εκατοστών στην επιφάνειά του τοποθετείτε μέσα την τούφα. Από το άνοιγμα που δημιουργήσατε διαχέετε ζεστό αέρα με το σεσουάρ. Η τούφα περιστρέφεται μέσα στο μπουκάλι ενώ η θερμότητα παγιδεύεται στο εσωτερικό. Έχετε το πιστολάκι σε ρύθμιση χαμηλής θερμότητας και ισχύος. Κρατήστε το για λίγα μόνο δευτερόλεπτα κάθε φορά.

Καλό είναι να φορέσετε γάντια και προσοχή μην καείτε.

 

 

Το αποτέλεσμα

Tα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν ότι λειτουργεί.

Ωστόσο, οι μπούκλες που σχηματίζονται είναι πολύ ανοιχτές: είναι μια καλή ιδέα αν πραγματικά βιάζεστε και θέλετε ένα κομψό χτένισμα asap. Αν θέλετε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα και έχετε χρόνο μπορείτε να τις ενισχύσετε με το ψαλίδι για μπούκλες.

 Το τρικ μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας σχετικά με την ασφάλειά του.

Αν, πάλι, θέλετε οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε το πιστολάκι για λίγα δευτερόλεπτα μόνο σε κάθε τούφα.