Είσαι καλή μαμά;
Τα σημάδια που το επιβεβαιώνουν

Όλες οι μαμάδες έχουν τις δικές τους στιγμές. Τις εύκολες και τις δύσκολες. Τις χαλαρές και τις αγχώδεις. Εκείνες τις στιγμές που νιώθουν ότι έχουν αποτύχει.

Αν για κάποιο λόγο και εσύ νιώθεις ότι δεν είσαι «καλή μαμά» και ότι έχεις αποτύχει, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα 8 σημάδια που δείχνουν ότι κάνεις καλή δουλειά τελικά. No matter what!

Μια καλή μαμά ξέρει ποια είναι: Δεν είσαι απλά μια μαμά είσαι πολλά περισσότερα από αυτό. 

Μια καλή μαμά έχει προτεραιότητες: Αν δεν έχεις κάνει μπάνιο είσαι καλή μαμά. Αν επέλεξες να μείνεις με τα παιδιά στο σπίτι Παρασκευή βράδυ είσαι καλή μαμά.Μια καλή μαμά έχει άσχημες μέρες: Είναι εκείνες οι μέρες που κοιτάς το ρολόι και περιμένεις να βάλεις τα παιδιά για ύπνο για να ησυχάσεις.

Μια καλή μαμά έχει καλές μέρες: Δεν είναι όλες οι μέρες άσχημες. Υπάρχουν και εκείνες που σας κάνουν να λάμπετε από ευτυχία.

Μια καλή μαμά αντιλαμβάνεται την απλότητα των πραγμάτων: Δεν χρειάζεται να λέτε «ναι» συνέχεια. Πείτε και κανένα «όχι!».

Μια καλή μαμά είναι έτοιμη για ύπνο: Δεν χρειάζεται να έχετε ενέργεια όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μια καλή μαμά είναι εξαντλημένη. Οπότε μπορείτε να κοιμηθείτε ό,τι ώρα θέλετε.

Μια καλή μαμά ανησυχεί, ελπίζει και προσεύχεται. Το ίδιο κάνεις και εσύ καθημερινά για την οικογένειά σου.
Μια καλή μαμά δεν είναι τέλεια: Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είσαι τέλεια. Μια καλή μαμά θα κάνει λάθη. Αλλά από αυτά τα λάθη θα μάθει και θα γίνει καλύτερη την επόμενη φορά.