Πρόκειται για τον SeQuoi Tenk

Ολα οι σκύλοι είναι πανέμορφοι, ο καθένας με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι τετράποδοι φίλοι μας που καταφέρνουν να γίνουν viral χάρη στην απίστευτη ομορφιά και τσαχπινιά τους.

 

Ενας από τους σκύλους, που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον στο Instagram, είναι ο SeQuoi Tenk (ή  Quoi για συντομία). Ενα καφέ Σιβηρικό Χάσκυ, τόσο όμορφο που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.

 

 

Το όνομά του SeQuoi Tenk δεν είναι διόλου τυχαίο, καθώς η ιδιοκτήτρια του Νίκι ήθελε να έχει ένα νόημα. «Λένε ότι το όνομα μπορεί πραγματικά να διαμορφώσει μια προσωπικότητα και ήθελα να είναι μεγάλος, ψηλός και δυνατός, όπως ένα σεκοϊάδενδρο», εξηγεί στο My Modern Met σχετικά με το SeQuoi, προσθέτοντας ότι Tenko είναι η «ιαπωνική λέξη για την “ουράνια αλεπού” και όσο δυνατός επιθυμούσα να είναι ήθελα να είναι γλυκός, που είναι εντελώς».

 

Ο σκύλος SeQuoi Tenk έχει ένα υπέροχο σοκολατί χρώμα, εκτός από ένα σημείο στο στήθος που είναι λευκό. 

 

Τα καφέ χάσκυ είναι αρκετά σπάνια και γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο SeQuoi Tenk τραβά αμέσως την προσοχή.

 

«Με ρωτούν τουλάχιστον τρεις έως πέντε φορές από ξένους “τι είναι;” και όταν λέω “Σιβηριανό χάσκυ», κανείς δεν με πιστεύει, αλλά είναι πιστοποιημένος από το AKC και είναι 100% σιβηρικό χάσκυ».