Εγκαίνια για τα Χαρισματικά Παιδιά
Όλοι όσοι έδωσαν το παρόν!

Τα Χαρισματικά Παιδιά πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του κέντρου, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο πρόεδρος του κέντρου κ. Σταύρος Θεοδωρακόπουλος και η υπεύθυνη ειδική παιδαγωγός Μαρία Κώστα Ζώτου MSc υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά μικρούς και μεγάλους φίλους.

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θεοδωράκος Τάσος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, η κ. Τσιώτα Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, κ. Λύκος Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης, ο κ. Καλλιάφας Τάσος Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης, η κ. Γύφτου Ευαγγελία Πρόεδρος Δ Διαμερισματικής Κοινότητας, ο κ. Πλέστης Πρόεδρος Ο.Π.Α.Α.Π, ο κ Καλαντώνης Ιωάννης Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Γεννάδης Κωνσταντίνος, ο κ. Δούναβης Μπάμπης και η κ. Ξένια Κορόγιαννη.

 

 

 

 

 

 

Οι γονείς και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο κ. Θεοδωρακόπουλο για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο.

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά βρέθηκαν τα παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά και να παίξουν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια.