Από τον πρόεδρο των Κέντρων Ειδικής Αγωγής, Σταύρο Θεοδωρακόπουλο

Σε μια σπουδαία προσφορά προχώρησε ο πρόεδρος Κέντρων Ειδικής Αγωγής στο Περιστέρι, Σταύρος Θεοδωρακόπουλος, ενισχύοντας το κοινωνικό πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους».

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος προχώρησε σε μια ακόμα προσφορά προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Περιστερίου παρέχοντας βρεφικές πάνες και γάλατα για τους δικαιούχους του προγράμματος.

Η προσφορά του προέδρου των Κέντρων Ειδικής Αγωγής «Δια…λόγου τέχνη – Χαρισματικά Παιδιά» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κοινωνική δομή του Δήμου, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αναστάσιου Θεοδωράκου.

 

Σε μια σπουδαία προσφορά προχώρησε ο πρόεδρος Κέντρων Ειδικής Αγωγής στο Περιστέρι, Σταύρος Θεοδωρακόπουλος, ενισχύοντας το κοινωνικό πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους». Ο κ. Θεοδωρακόπουλος προχώρησε σε μια ακόμα προσφορά προς τις κοινωνικές δομέ

 

Ο κ. Θεοδωράκος ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Θεοδωρακόπουλο για τη συνεχή στήριξη στο κοινωνικό έργο του Δήμου Περιστερίου.

Το πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» είναι μια καινοτόμα, στοχευμένη κοινωνική δράση, που παρέχει στις μητέρες, μονογονεϊκών και ακραίας φτώχειας οικογενειών, όλα όσα χρειάζονται για να φροντίσουν τα νεογέννητα παιδιά τους.