Προετοίμασε την επιδερμίδα σου!

Οι περισσότεροι έχουμε και σήμερα κάποιο κάλεσμα και εκτός από το κατάλληλο outfit πρέπει να φροντίσουμε και την επιδερμίδα μας.

Μπορείτε να κάνετε ένα mini spa therapy και μόνοι σπίτι, αρκεί να έχετε χρόνο αλλά και τα κατάλληλα προίόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας.

Η πρόταση για σήμερα είναι να αφιερώσετε μία ώρα το μεσημέρι ή το απόγευμα και να περιποιηθείτε το δέρμα σας.

Χρειάζεστε ένα καθαριστικό προσώπου, ένα απολεπιστικό-ωστόσο μπορείτε να ακολουθήσετε και κάποια DIY συνταγή-και μία μάσκα που χαρίζει λαμπερή και λεία επιδερμίδα.

 

 

Ακολουθήστε τα βήματα που ακολουθούν και απολαύστε από σήμερα μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Βήμα πρώτο και πιο βασικό ο καθαρισμός του προσώπου. Ακόμη και αν δεν έχετε εφαρμόσει τίποτα στην επιδερμίδα σας είναι απαραίτητο να την καθαρίσετε σχολαστικά με ένα προϊόν που ταιριάζει στον τύπο δέρματός σας.

Αφιερώστε περίπου 3 με 5 λεπτά και καθαρίστε το πρόσωπό σας ιδανικά με χλιαρό νερό. Αποφύγετε το πολύ ζεστό αλλά και το κρύο. Μην αμελήσετε την περιοχή του λαιμού σας και το ντεκολτέ σας.

Σκουπιστείτε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις ιδανικά με μία καθαρή, λευκή πετσέτα για να δείτε αν το πρόσωπό σας έχει καθαρίσει εντελώς.

 

Επόμενο βήμα η απολέπιση. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο απολεπιστικό προσώπου, μπορείτε να αναμείξετε μία κουταλιά ζάχαρη με δύο κουταλιές λάδι-αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας ή ακόμη και ελαιόλαδο.

Κάνετε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας και όχι βίαιες κινήσεις, αποφεύγοντας πάντα τα σημεία που εμφανίζεται ευρυαγγείες ή έχετε κάποιο σπυράκι. Το μασάζ καλό είναι να έχει διάρκεια περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε πάλι με χλιαρό νερό και σκουπιστείτε με καθαρή πετσέτα.

Τελευταίο βήμα αυτό της ενυδατικής μάσκας.

 

 

Εφαρμόστε το προϊόν που έχετε επιλέξει και ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Προσπαθήστε να μείνετε ανέκφραστες όση ώρα κάνετε τη μάσκα, έτσι ώστε να μη σπάσει.

Αφαιρέστε, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε την ενυδατική σας.

Μόλις ολοκληρώσατε ένα mini spa therapy. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε το υπέροχο, λαμπερό και λείο πρόσωπό σας!