Φαγητά από...μαλλί πλεξίματος
Και σίγουρα είναι ιδιαίτερα

Τα φαγητά της Kate Jenkins μπορεί να μην τρώγονται αλλά είναι υπέροχα!

Η Βρετανή καλλιτέχνης ειδικεύεται στα πλεκτά και μάλιστα έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας, όπως οι Missoni, Donna Karan και Ralph Lauren. Ωστόσο, όπως η ίδια εξομολογείται στο site της, όνειρο της ήταν να φτιάχνει τρισδιάστατα έργα τέχνης από μαλλί.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

French Baguette #katejenkinsstudio #britishartist #feelinginspired #kate’sbakes#abaguetteisborn#newexhibitionfor2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Jenkins (@kjcardigan) στις

 

Έτσι, με έμπνευση της την καθημερινή ζωή και ειδικά το φαγητό και με όπλο της τις βελόνες πλεξίματος, ξεκίνησε να δημιουργεί ιδιαίτερα έργα τέχνης από νήματα. Η πρώτη της έκθεση μάλιστα, είχε τίτλο Comfort Food και παρά το άγχος της για την ανταπόκριση του κοινού, όλα πήγαν τόσο καλά ώστε έκτοτε δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί απολύτως μη βρώσιμα φαγητά.

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I've just added a few new pieces in my shop if anyone fancies doing a bit of online Christmas shopping link in bio X

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Jenkins (@kjcardigan) στις

 

 

Σαρδέλες που ξεπετάγονται μέσα από την κονσέρβα τους, ένα ολόκληρο πιάτο με χριστουγεννιάτικο γεύμα (από γαλοπούλα και καροτάκια μέχρι αρακά και σάλτσα), πολύχρωμα μακαρόν, φρατζόλες ψωμιού και μπαγκέτες είναι μόνο μερικά από τα δημιουργήματα της. Τα πολύχρωμα νήματα από τη μία και, φυσικά, το ταλέντο της Kate Jenkins, έχουν ως αποτέλεσμα σχεδόν ρεαλιστικές αναπαραστάσεις, που δεν μπορούν παρά να εντυπωσιάσουν όποιον τις βλέπει. Όπως η ίδια αναφέρει άλλωστε, «πάνω από όλα, θέλω η δουλειά μου να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν».

 

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making Macarons #katejenkinsstudio #britishartist #fakebakes #makingmacarons #kate’sbakes #feelinginspired #pistachiomacaron #allinwool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Jenkins (@kjcardigan) στις