Προτίμηση των ανθρώπων της μόδας το νησί των ανέμων

Την παρουσίαση της νέας collection αποφάσισε να κάνει ο οίκος Dior αποκλειστικά σε ένα από τα πιο διάσημα νησιά των Κυκλάδων, τη γραφική Μύκονο!

Η Μύκονος ανέκαθεν ήταν πόλος έλξης τουριστών απ’ όλο τον κόσμο και μάλιστα πολύ γνωστοί και σπουδαίοι οίκοι μόδας επιλέγουν να προσγειωθούν στο νησί και να δώσουν λίγη παραπάνω λάμψη στα ήδη αστραφτερά σοκάκια του.

Δείτε επίσης: Dolce & Gabbana: Νέα καμπάνια στη Μύκονο

Ο γαλλικός οίκος θα παρουσιάσει αποκλειστικά συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, που εμπνέονται  από τη Μύκονο, ενώ η μπουτίκ θα ανοίξει τις «πύλες» της στις 15 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. 

 

 

Η συλλογή για τη Μύκονο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Μαρία Γκράτσια Κιούρι. Με θέμα το πανέμορφο νησί, περιλαμβάνει αρκετά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, εκ των οποίων πολλά φέρουν το σύνθημα J’adior Mykonos, δηλαδή λατρεύω τη Μύκονο.

 

 

Εξάλλου, η φράση J’adior αποτελεί βασικό σλόγκαν προώθησης του οίκου. 

Εκτός από τη συλλογή με θέμα τη Μύκονο, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν σχέδια και από την φθινοπωρινή κολεξιόν του οίκου για το 2018. 

Αν και ο διάσημος οίκος δεν έχει κατάστημα στο νησί, η Μύκονος παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του. Ο ιδρυτής του Κριστιάν Ντιόρ έμεινε εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Μπορούσε κανείς άλλωστε να δει την επιρροή του νησιού στα σχέδια του από το 1953 και μετά, όπως για παράδειγμα σε φορέματα που έφεραν το όνομα Αθήνα, Κέρκυρα ή Ρόδος.