Οι φούστες που πρωταγωνιστούν την Άνοιξη
Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας

Λίγο πριν την εαρινή ισημερία και καθώς αφήνουμε πίσω μας τον χειμώνα συμβαίνει ένα πράγμα: H δικτατορία του καλσόν τελειώνει και τα πόδια μας βλέπουν ξανά το φως της μέρας με τις πιο κομψές και θηλυκές φούστες.

Εάν ψάχνατε την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σας, φέτος θα έρθει με την μορφή φούστας!

Και όχι οποιασδήποτε γραμμής αλλά αυτής της σιλουέτας της δεκαετίας του '70 (και trend du jour).

Πρόκειται για την μίντι με τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος, μία φούστα που αγαπήθηκε πολύ στο παρελθόν και λατρεύεται μέχρι και σήμερα.

 

 

Χάρη σε brands όπως το Rouje και το Réalisation οι φούστες αυτού του στιλ είναι ξανά δημοφιλείς και must have κομμάτι για την άνοιξη του 2019.

 

 

Πολλές διαφορετικές εκδοχές, από μετάξι ή με floral-print οι φούστες με κουμπιά είναι παντού στο Instagram και γίνονται ανάρπαστες. Και ενώ οι slip skirts δεν πάνε πουθενά, το αδελφάκι τους με τα κουμπιά κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

 

 

Οι A-line φούστες με τα κουμπιά επιστρέφουν από το παρελθόν σε διαφορετικά μήκη και διεκδικούν μια θέση στην ντουλάπα μας. Οι σχεδιαστές είπαν ναι στο διαχρονικό κομμάτι σε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα και υφές. Balenciaga και Gucci αλλά και Ganni και Rejina Pyο, θα σας πείσουν να αποκτήσετε μία αν δεν έχετε ήδη. Ανακαλύψτε τις ωραιότερες της άνοιξης.