Μπορείς να τους αποφύγεις;

Εοιμάζεσαι να φύγεις διακοπές με τον καλό σου και όσο να ΄ναι ένα άγχος σε έχει προκαταβάλλει.

Και έχει μια λογική η αλήθεια είναι. Δεν θα ήθελες σε καμία περίπτωση να περάσεις άσχημα τις ημέρες των διακοπών σου με τον αγαπημένο σου!

Για να αποφύγεις επικείμενους καυγάδες μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Κάνε πράγματα που σου αρέσουν, χωρίς να υποχρεώνεις τον σύντροφό σου να σε ακολουθήσει.

Θα μπορούσες για παράδειγμα να κάνεις το μπάνιο σου σε μια κοντινή παραλία, ενώ ο σύντροφός σου ακόμα κοιμάται ή να βγεις για μια βόλτα στα μαγαζιά ενώ εκείνος θα σε περιμένει στην καφετέρια.

2. Μην προσπαθήσεις να επιλύσεις στις διακοπές τα όποια προβλήματα και προσωπικές διαφωνίες αντιμετωπίζεις με τον σύντροφό σου.

Δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος και τόπος.

3.Να μην πιέζεις τις καταστάσεις.  

Εάν για παράδειγμα αναζητάς περισσότερη προσοχή και τρυφερότητα από τον σύντροφό σου ή αναμένεις περισσότερες ερωτικές επαφές, αντί να παραπονιέσαι σε περίπτωση που αυτά δεν συμβούν, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις και δώσε χρόνο στο ταίρι σου να κάνει την πρώτη κίνηση.

4. Συμβιβάσου, όπου οι περιστάσεις το απαιτούν. 

Εάν για παράδειγμα του αρέσουν τα extreme-sports, ενώ για σένα η πιο extreme κίνηση είναι να κατέβεις με τα πόδια μέχρι την παραλία, άφησέ τον να απολαύσει το χόμπι του ενώ εσύ θα τον παρακολουθείς πίνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Εάν θέλεις να χαζέψεις τις βιτρίνες της τοπικής αγοράς, οδήγησέ τον για φαγητό στην αντίστοιχη περιοχή κλπ.

5. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα και από την οπτική του συντρόφου σου.

Πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος και καλό θα ήταν να το έχεις κατά νου.