6 μηνών μωράκι κάνει θαλάσσιο σκι
Δείτε το βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι εικόνες ενός αγοριού μόλις 6 μηνών που κάνει θαλάσσιο σκι. 

Στο βίντεο φαίνεται ο Κέισι Χάμφρεϊς από τη Γιούτα των ΗΠΑ να κάθεται σε μια βάρκα και δίπλα του ο 6 μηνών γιος του Ριτς, που κάνει θαλάσσιο σκι για πρώτη φορά στη λίμνη Πάουελ. «Είναι τόσο γεμάτος ζωή», δήλωσε η μητέρα Μίντι Χάμφρεϊς στο Good Morning America σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε. «Λατρεύει το νερό».

Οι Χάμφρεϊς υποστήριξαν πως η βάρκα πήγαινε με μικρή ταχύτητα και πως ο πατέρας παρέμενε στο πλευρό του παιδιού όλη την ώρα. «Είχαμε άλλη μια βάρκα εκεί», είπε ο πατέρας, προσθέτοντας πως υπήρχαν 10 με 12 άτομα μαζί τους, γιατροί και νοσοκόμες ανάμεσά τους.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kid is a living legend already @gonepatrol (via @caseyhumpherys)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barstool Sports (@barstoolsports) στις

Το βίντεο του Ριτς έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Πολλοί σχολίασαν στο Instagram και έκαναν λόγο για ανευθυνότητα των γονιών. «Αυτό το παιδί είναι πολύ μικρό για να βρίσκεται στο νερό χωρίς να συνοδεύεται – κινδυνεύει πραγματικά να πνιγεί ή να τραυματιστεί σοβαρά», σχολίασε ένας χρήστης.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 months 4 days! Take one look at this kid and tell me he isn’t having the time of his life! Such a little stud! #worldrecord @richcaseyhumpherys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Casey Humpherys (@caseyhumpherys) στις