Για πρώτη φορά άνδρας στο εξώφυλλο του Playboy
Το περιοδικό γράφει ιστορία

Χθες κυκλοφόρησε την πρώτη του ψηφιακή έκδοση, με τον πρώτο άνδρα σόλο στο εξώφυλλο της έκδοσης, με εξαίρεση των πρώην ιδρυτή του, Χιου Χέφνερ.

Στα δύο εξώφυλλα εικονίζεται ο καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο Bad Bunny, συνοδεύοντας το άρθρο «O Bad Bunny δεν το παίζει Θεός» και τα οποία παρουσιάζουν το υπερβολικό στυλ του. Ο καλλιτέχνης, παρουσιάζεται να φορά τα πάντα, από μια χρυσή Versace τόνγκα, με αξεσουάρ όπως ένα στεφάνι με δάφνες και πλήθος αλυσίδων στο λαιμό του, μέχρι και χρυσά νύχια με πολύτιμους λίθους. Τα χείλη του σε ένα κοντινό πλάνο είναι διακοσμημένα με μικροσκοπικά λαγουδάκια Playboy.
 

 

 

Ποιος είναι ο Bad Bunny

Γεννημένος στο Μπενίτο με το όνομα Αντόνιο Μαρτίνεζ Οκάζιο, ο Bad Bunny είναι γνωστός τόσο για την μουσική του όσο και για τις ενδυματολογικές του επιλογές – όπως τα πολύχρωμα κοστούμια, τα βαμμένα νύχια, τα κοντά σορτς – που προσφέρουν εναλλακτικές εκφράσεις της αρρενωπότητας και της λατινικής ταυτότητάς του.

 

 

Στο άρθρο του στο Playboy, ο Bad Bunny μιλά για την αγάπη: «Νομίζω πως το σεξ είναι ένας τεράστιος κόσμος και πως όλοι είναι ελεύθεροι να το βλέπουν όπως θέλουν και να το κάνουν με όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με άπειρες δυνατότητες». Αναφέρεται επίσης, στην επιτυχία του δεύτερου άλμπουμ του «Yo Hago Lo Que Me Da La Gana» (Κάνω ότι θέλω), το οποίο έφτασε στο Νο2 στο αμερικανικό Billboard chart και κατετάγη στην ψηλότερη θέση ως ισπανικό άλμπουμ όλων των εποχών, με τραγούδια που μιλούν για τον σεξισμό.

 

 

 

 

«Η μουσική βιομηχανία και η κοινωνία γενικά αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν να είναι ένα τίποτα» αναφέρει. «Οι γυναίκες είναι ανθρώπινα όντα και αξίζουν σεβασμό και ίδια μεταχείριση με οποιονδήποτε άλλον».

Μεγάλες αλλαγές στο Playboy
Η ψηφιακή έκδοση έρχεται εν μέσω σημαντικών αλλαγών στο Playboy. Τον Μάρτιο, το περιοδικό ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει την έντυπη έκδοση στις ΗΠΑ, για το υπόλοιπο του έτους, επικαλούμενο «διαταραχή» στην αλυσίδα παραγωγής και εφοδιασμού που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού.