Παγκόσμια φρενίτιδα στα social media

Ξαφνικά όλοι φαίνεται να έχουν μια τρομερή περιέργεια να… γεράσουν, τουλάχιστον στις φωτογραφίες καθώς ποστάρουν τη μια φωτογραφία μετά την άλλη που τους δείχνει, όπως θα είναι ενδεχομένως σε κάποιες δεκαετίες από τώρα. Κι όλα αυτά μέσω της νέας εφαρμογής που τα «σπάει»: του Face App.

Ο κόσμος που είναι αρκετά τολμηρός για να δει πώς θα είναι γεμάτος ρυτίδες και με μερικές δεκαετίες στην πλάτη του, ποστάρει τα… αποτελέσματα στο Twitter και χαρίζει στιγμές γέλιου στο τσατ.

Κι αν οι… αμυήτοι αναρωτιούνται πώς θα το κάνουν είναι μια διαδικασία πολύ εύκολη. Η εφαρμογή είναι καταρχάς δωρεάν και την κατεβάζετε εύκολα από το iTunes App Store ή από το Playstore αν έχετε Android. Μπορείτε να κάνετε download και να τη χρησιμοποιείτε δωρεάν για τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της εφαρμογής οι φωτογραφίες που βγάζετε και φορτώνετε στην υπηρεσία, συλλέγονται από το app, οπότε να έχετε κατά νου ότι κρατά τις φωτογραφίες που τραβάτε.

Επισης, όπως ανέφερε ένας developer στο Twitter, φαίνεται ότι η εφαρμογή μπορεί να προσπαθήσει να φορτώσει κι άλλες φωτογραφίες σας από τη συλλογή σας. Αρα καλά θα κάνετε να μην δώσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας όταν σας ζητηθεί κάτι τέτοιο, παρά μόνο στην κάμερα.