Ένα κόσμημα στον...καβάλο σας!

Μια νέα τρελή τάση στα αξεσουάρ έρχεται απο την Ιαπωνία και σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Η Ιαπωνική εταιρία BoDivas, με έδρα το Τόκιο προσφέρει στο κοινό αυτό που ονομάζει «Beachtail» και το περιγράφεται ως «σέξι φυλαχτό για τον καβάλο του μαγιό».

Πρόκειται για μεταλλικά κοσμήματα με παχιά αλυσίδα που στην άκρη τους έχουν μικρούς κρυστάλλους τα οποία φοριούνται μέσα απο το μαγιό και κρέμονται ανάμεσα στα πόδια των γυναικών. 

 

 

Τα συγκεκριμένα κοσμήματα που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία πωλούνται περίπου 17 ευρώ το ένα, ενώ η εταιρία τα θεωρεί πολύ πρωτότυπα, προσθέτοντας ότι εκτός από το μπικίνι, μπορούν να φορεθούν και μέσα από εσώρουχα και σορτσάκια.

Κάθε κομμάτι αποτελείται από μία μεταλλική αλυσίδα. Η μισή έχει μεγάλους, χοντροκομμένους κρίκους (το κομμάτι που φοριέται μέσα από το μαγιό) , ενώ η άλλη μισή πιο λεπτούς, που βρίσκονται εκτός του μαγιό.

 

 

Επίσης υπάρχουν 2 χαλαρές αλυσίδες που πέφτουν ανάμεσα στα πόδια, με μερικά σχέδια να περιλαμβάνουν πολύτιμους λίθους στις άκρες. Η αλυσίδες κρέμονται στα 7,5 εκατοστά και είναι κατασκευασμένες από επάργυρο ορείχαλκο με ρόδιο.

Και ενώ τα κοσμήματα του καβάλου μπορεί να βγάζουν κάποιο νόημα στην κρεβατοκάμαρα, η εταιρία ισχυρίζεται πως μπορούν να φορεθούν άνετα και δημόσια.