Νόμιζε ότι την κορόιδευε ο σύντροφός της, αλλά τελικά έκρυβε κάτι άλλο
Τι ήταν αυτό;
Μια κοπέλα ανακάλυψε, προς μεγάλη της έκπληξη, ότι ο άνδρας με τον οποίο είχε σχέση μέσω διαδικτύου και τον οποίο υποψιαζόταν ότι ίσως την κορόιδευε, είναι στην πραγματικότητα ένας πρίγκιπας της Νιγηρίας. 
 
Η 21χρονη Έσθερ, φοιτήτρια μόδας από το Νότινγχαμ, εμφανίστηκε στην εκπομπή MTV Catfish UK, η οποία βοηθά ερωτευμένους να μάθουν περισσότερο για τη διαδικτυακή σχέση τους και αποκαλύπτουν την αλήθεια για το ποιος είναι στην άλλη πλευρά της γραμμής. Η καλύτερη φίλη της Έσθερ, η Ανίτα, ήρθε σε επαφή με την εκπομπή, έχοντας υποψίες για τον Τέο, τον οποίο είχε γνωρίσει η Έσθερ στο Instagram. 

Μιλάνε ένα χρόνο στο τηλέφωνο αλλά δεν έχουν συναντηθεί ποτέ αυτοπροσώπως

Ο Τέο και η Έσθερ μιλάνε πολλές φορές την ημέρα, αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ FaceTime ούτε έχουν συναντηθεί αυτοπροσώπως, με τον Τέο να λέει ότι δεν μπορεί να την συναντήσει επειδή βρίσκεται για δουλειές στη Νιγηρία και να απορρίπτει τις βιντεοκλήσεις της. Η Έσθερ εξήγησε στην εκπομπή ότι είναι τρελαμένη με τον Τέο και όπως κι αυτή, είναι από την φυλή Γιορούμπα της Νιγηρίας, αλλά ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Η Έσθερ είχε υποψίες για τον σύντροφο που γνώρισε μέσω διαδικτύου, τον Τέο
Παρά το γεγονός ότι οι οικοδεσπότες της εκπομπής λένε πως ο Τέο έχει όλα τα ύποπτα σημάδια ενός άνδρα που κοροϊδεύει τις γυναίκες, η Έσθερ χάρηκε πάρα πολύ όταν ανακάλυψε ότι ο Τέο ήταν αυτός που έλεγε, αλλά είχε κρατήσει κρυφό το γεγονός πως ήταν πρίγκιπας επειδή ήθελε να τον γνωρίσει καλύτερα η Έσθερ. Φυσικά, οι θεατές της εκπομπής ενθουσιάστηκαν με το Happy End, με κάποιον να γράφει: «Θεέ μου, ένα πραγματικά ευτυχισμένο τέλος». 
Εξηγώντας τις υποψίες της στους παρουσιαστές της εκπομπής Όομπα Μπάτλερ και Τζούλι Αντενούγκα, η Έσθερ είπε: «Μιλάμε εδώ και περίπου έναν χρόνο. Μου στέλνει σχεδόν καθημερινά ένα ‘καλημέρα’ ή ένα ‘καληνύχτα’. Το βρίσκω πολύ τρυφερό. Με σκέφτεται, με φωνάζει πριγκίπισσα. Το λατρεύω όλο αυτό. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ο ένας και μοναδικός. Είναι από την ίδια φυλή με μένα, κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Υπάρχουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι στη Νιγηρία, ποιες είναι οι πιθανότητες να βρω κάποιον από την ίδια φυλή που να είναι και χαριτωμένος;». 

Και συνεχίζει: «Αλλά είναι πάντα σε συναντήσεις, όποτε προσπαθώ να του κάνω βιντεοκλήση και δεν το σηκώνει. Μια φορά μιλούσαμε στο τηλέφωνο και προσπάθησα να το γυρίσω στο FaceTime αλλά μου το έκλεισε». Εξήγησε επίσης πως όποτε προσπαθεί να συναντήσει αυτοπροσώπως τον Τέο, της λέει ότι βρίσκεται στη Νιγηρία για επαγγελματικούς λόγους.
Η Έσθερ μιλούσε κάθε μέρα με τον Τέο αλλά δεν είχε καταφέρει ποτέ να τον δει από κοντά ή να του κάνει βιντεοκλήση

Ξεκινά η έρευνα στα social media του για να ανακαλύψουν ποιος είναι

Οι παρουσιαστές ισχυρίζονται πως υπάρχουν πολλά σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να την κοροϊδεύει. Ακολούθως κάνουν μια έρευνα στα social media του Τέο και διαπιστώνουν πως οι λογαριασμοί του φαίνονται πραγματικοί. Εντοπίζουν ένα σχόλιο από έναν φίλο που τον αναφέρει ως «αδερφό» και του στέλνουν μήνυμα, καθώς και έναν άλλο φίλο που ονομάζεται Μπόλι, ο οποίος έχει προστεθεί με tag στις φωτογραφίες του Τέο. 

 

 

Μάικλ ή Τέο; Ποιο είναι το πραγματικό του όνομα;

Τότε, αποφασίζουν να κάνουν βιντεοκλήση στον Μπόλι, ο οποίος τους λέει ότι ο άνδρας στις φωτογραφίες δεν είναι ο Τέο, αλλά κάποιος που ονομάζεται Μάικλ και πως είναι συνεργάτης του. «Ποιος στο καλό είναι ο Μάικλ;» λέει ο Όομπαχ. «Είναι άφωνη» προσθέτει η Τζούλι. 

Συνεχίζοντας την έρευνά τους, βρίσκουν ένα προφίλ του Μάικλ, το οποίο είναι «πολύ πιο βασικό από του Τέο». Λαμβάνουν επίσης ένα μήνυμα από τον «καλύτερο φίλο» του Τέο, που τους ενημερώνει πως είναι πολύ απασχολημένος και τους ζητά να σταματήσουν να τον ερευνούν καθώς «έχει πολλά στο μυαλό του». 
Η Έσθερ σοκάρεται όταν μαθαίνει τα νέα, λέγοντας στους παρουσιαστές: «Του μιλάω καθημερινά, δεν μου είπε ότι έχει πολλά στο μυαλό του. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθεί να κρύψει». Απογοητευμένοι από την έλλειψη προόδου, ο Όομπαχ στέλνει στον Τέο ένα link για να ανακαλύψει την τοποθεσία του, και αποκαλύπτει πως βρίσκεται στο νότιο Λονδίνο και όχι στη Νιγηρία. «Μου είπε ότι δεν μπορούσαμε να βρεθούμε γιατί είναι στη Νιγηρία, αλλά αν βρίσκεται στο Λονδίνο, γιατί κρύβεται;» αναρωτιέται η Έσθερ. 

Ο Τέο απέρριπτε πάντα τις κλήσεις της λέγοντας πως ήταν σε δουλειά
Η Τζούλι τότε καλεί τον Τέο προσπαθώντας να πάρει μια απάντηση αλλά μια γυναίκα σηκώνει το τηλέφωνο και το κλείνει σχεδόν αμέσως. «Αυτό ήταν πολύ περίεργο. Γιατί όλοι με όσους μιλάμε προσπαθούν να δημιουργήσουν αυτό το περίεργο φράγμα γύρω από τον Τέο;» αναρωτιέται ο παρουσιαστής. «Όποιος κι αν είναι και οτιδήποτε κι αν συμβαίνει πρέπει να μας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Κατά τη γνώμη μου, αρχίζει να μην δείχνει πολύ καλό όλο αυτό». 

Μετά από πρόταση της Τζούλι, η Έσθερ έστειλε μήνυμα στον Τέο λέγοντάς του ότι θα πήγαιναν να τον δουν την επόμενη μέρα. «Η μόνη γυναίκα που απαντά στο τηλέφωνο για κάποιον είναι η γυναίκα του» λέει η Τζούλι, προετοιμάζοντας την Έσθερ για το τι θα ανακάλυπταν. 

Πηγαίνοντας λοιπόν στο Λονδίνο για να τον συναντήσουν, ο Τέο έστειλε ένα μήνυμα στην Έσθερ όπου της έλεγε ότι χθες επέστρεψε από τη Νιγηρία στο Λονδίνο και τους δίνει μια διεύθυνση για να συναντηθούν. Φτάνοντας στη διεύθυνση, όντως τους περίμενε ο Τέο εκεί. «Εάν δεν με γνωρίζεις πραγματικά, σου έλεγα ότι το όνομά μου είναι Τέο, που στην πραγματικότητα είναι το μεσαίο όνομά μου. Το πρώτο μου όνομα είναι Μάικλ». 

Τελικά, όπως αποδείχθηκε ο Τέο είναι πρίγκιπας της Νιγηρίας και δεν ήθελε να το αποκαλύψει προκειμένου να τον γνωρίσει καλύτερα
Γιατί απέρριπτε τις βιντεοκλήσεις του

Όσον αφορά στο γεγονός ότι απέρριπτε τις βιντεοκλήσεις της, ανέφερε: «Για να είμαι ειλικρινής, απλά δεν είχα το χρόνο. Είμαι αρκετά απασχολημένος, έχω τρεις διαφορετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Δεν ήταν δυνατό να μπορέσουμε να μιλήσουμε για 5 ή 10 λεπτά. Οι λόγοι για τους οποίους επέστρεψα στη Νιγηρία ήταν επειδή πήγα για το θάνατο του πατέρα μου. Ήμουν πάντα σε κίνηση. Υπήρχαν πάντα άνθρωποι στο σπίτι που έρχονταν για συλλυπητήρια κι έπρεπε να τρέχω διαρκώς σε διάφορες δουλειές».