Ο αθλητικογράφος του ΑΝΤ1 που έγινε ψιλικαντζής
Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του και η μετακόμιση στην Κρήτη

Ο πρώην αθλητικογράφος, Κυριάκος Καψής, που μεσουρανούσε στα δελτία του ΑΝΤ1 αποφάσισε και άλλαξε άρδην τη ζωή του όταν είδε τα πράγματα να στενεύουν οικονομικά. 

Όπως λέει και ο ίδιος δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφαση που πήρε, καθώς η κρίση τον οδήγησε μέχρι την όμορφη Κρήτη. 

Εκτός όμως από τόπο διαμονής άλλαξε και επάγγελμα, αφού δουλεύει σε ψιλικαντζίδικο και είναι πολύ πιο ικανοποιημένος από τη ζωή του και την καθημερινότητά του γιατί τώρα έχει μια ποιότητα ζωής.

«Έφυγα από την Αθήνα ουσιαστικά γιατί είχαν αρχίσει να με χαλάνε κάποια πράγματα. Και αφού με χαλάνε και μπορώ να τα αλλάξω, θα τα αλλάξω. Κάποια στιγμή πρέπει κι εγώ να ζήσω κάποια πράγματα. Ήμουν 15 χρόνια ουσιαστικά κλεισμένος σε ένα καβούκι. Τώρα είμαι 35 χρονών. Ήμουν από 18 χρονών στον ΑΝΤ1. Ήταν δύσκολα τα πρώτα χρόνια. Έκανα 3,5 χρόνια να πληρωθώ. Μετά από συγκυρίες έγινα παρουσιαστής. Έμεινα 6 χρόνια ως παρουσιαστής. Πολύ όμορφα ήταν.Κάποια στιγμή έπηξε το κεφάλι μου να δουλεύω όλα τα σαββατοκύριακα όλες τις αργίες, πολλές ώρες. Ήθελα κι εγώ να ζήσω μια φορά σαν άνθρωπος. Τα χρήματα ήταν η αφορμή γιατί μας είπαν ότι θα μας κάνουν μειώσεις. Έψαχνα την αφορμή για να φύγω, απλά δεν ήθελα να χάσω την αποζημίωση μου» εξομολογείται ο ίδιος στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Εμείς».

 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη: