Η νέα τάση

Υπάρχει μεγαλύτερη και πιο δροσιστική απόλαυση τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού από ένα παγωτό;

Δείτε επίσης:Παγωτό για ηλικίες άνω των 18

Μέσα από μια ποικιλία γεύσεων μπορείς να επιλέξεις αυτή που καλύπτει τα γούστα σου! Και οι ζαχαροπλάστες συνέχεια μας εκπλήσσουν με τις ολοένα διαφορετικές και καινούργιες γεύσεις τους.

Αυτή τη φορά ξεπερνάνε κάθε προσδοκία με τη δημιουργία ενός ιδαίτερου παγωτού.

Πρόκειται για παγωτό με χοιρινό!

Την ιδέα εμπνεύστηκε η γαλακτοκομική φάρμα Windy Brow Farms από το Νιου Τζέρσεϊ.

Τα κύρια συσταικά του είναι τοπικό σιρόπι σφενδάμου, κομμάτι από φρυγανισμένο χαλάχ (τσουρέκι) και καραμελωμένο ζαμπόν (Taylor ham).

Πώς φτιάχνεται το παγωτό

Το χοιρινό μαγειρεύεται, τηγανίζεται και πασπαλίζεται με ζάχαρη, πριν αναμειχθεί με το παγωτό. Η προσθήκη του χαλάχ και του σιροπιού σφενδάμου εξισορροπεί το αλμυρό με το γλυκό.