Παρουσιάστρια έπαθε εγκεφαλικό σε ζωντανή σύνδεση
Δείτε το βίντεο!

Εγκεφαλικό την ώρα που παρουσίαζε ζωντανή εκπομπή έπαθε μια παρουσιάστρια στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Το βίντεο με την παρουσιάστρια να χάνει τα λόγια κάνει έκτοτε τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ειδήσεων, Τζούλι Τσιν, στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ άρχισε να παθαίνει εγκεφαλικό on air. Εκείνη την ώρα μιλούσε για την ακύρωση της εκτόξευσης του Artemis-I της NASA, ψάχνοντας απελπισμένα να βρει τις σωστές λέξεις. Στο βίντεο φαίνεται η Τσιν να τραυλίζει και να προσπαθεί να διαβάσει το ρεπορτάζ, σύντομα όμως κατάλαβε ότι αυτό ήταν ανέφικτο. «Συγγνώμη, κάτι συμβαίνει με μένα σήμερα το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους» είπε και έδωσε το λόγο στην μετεωρολόγο των ειδήσεων.

Η μετεωρολόγος ακούγεται να λέει: «Τζούλι, σε αγαπάμε τόσο πολύ, σε αγαπάμε πολύ… Όλοι έχουμε τέτοιες μέρες».

Ωστόσο, δεν ήταν απλά μια κακή μέρα, αφού λίγο αργότερα η Τσιν άρχισε να αισθάνεται ακόμα πιο άσχημα. Οι συνάδελφοί της κάλεσαν το ασθενοφόρο και η Τσιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Το βράδυ της Κυριακής, η Τσιν με ανάρτησή της στο Facebook εξήγησε ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι οι γιατροί πίστευαν πως υπέστη «την αρχή ενός εγκεφαλικού, αλλά όχι ένα πλήρες εγκεφαλικό».

Όπως είπε στην αρχή του δελτίου αισθανόταν καλά αλλά μετά άρχισε να μην βλέπει από το ένα μάτι, ενώ λίγο αργότερα μούδιασε το χέρι της. 

«Ήξερα ότι είχα μεγάλο πρόβλημα, όταν το στόμα μου δεν έλεγε τις λέξεις που ήταν ακριβώς μπροστά μου. Αν παρακολουθούσατε το πρωί του Σαββάτου, ξέρετε πόσο απελπισμένα προσπάθησα να συνεχίσω την εκπομπή, αλλά τα λόγια δεν έβγαιναν» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της σε μερικές ημέρες.