Εστιατόριο της Σιγκαπούρης με γκουρμέ κουζίνα και τιμή 1,5 ευρώ!
Ο Τσαν Χον Μενγκ είναι ένας chef που δεν γνωρίζει την αξία του!
Ο chef του μικρού εστιατορίου της Σιγκαπούρης βραβεύτηκε με αστέρι Michelin και τα πιάτα του στοιχίζουν 1,5 ευρώ!
Η ομάδα των γαστρονόμων που δίνουν τα αστέρια Michelin, έδωσαν ένα αστέρι στον Τσαν Χον Μενγκ για την συνταγή του κοτόπουλο με ρύζι και σάλτσα τσίλι!
Ο ταπεινός σεφ, εργάζεται 17 ώρες την ημέρα και πουλάει 180 κοτόπουλα κατά μέσω όρο την ημέρα!
«Μάλλον θα μου κάνετε πλάκα. Τι είναι αστέρια Michelin; Έχω ακούσει το όνομά τους για εστιατόρια υψηλής μαγειρικής», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε ρεπορτάζ του καναλιού CNN.
Το μαγαζί του έγινε πασίγνωστο και το αστέρι του απέφερε περισσότερη πελατεία!